ÚJ SZAVAZÁS!

2010. augusztus 14., szombat

DÖBBENETES LELEPLEZÉS!

IRÁNBÓL KELL MEGTUDNI MI VAN MAGYARORSZÁGON (2010. augusztus 6.,zionistterror-inhungary.blog, Nemzet Nyomtatható változat
HAZAI TÉVÉK ELHALLGATTÁK AZ IZRAELI KATONAI GYAKORLATOKAT

DÖBBENETES LELEPLEZÉS
A friss izraeli katonai helikopter baleseténél Romániában kiderült, hogy Tel Aviv légi gyakorlatokat más európai országokban is csinált a "jövő háborúja" felkészülés jegyében. Az izraeli Ynet oldalon csütörtökön azt mondták, hogy az európai államok "soha nem tudták meg azt, hogy mi bújik meg az ilyen kiképzések mögött, a saját területükön. Magyarország, Románia, Görögország, Olaszország és Németország voltak azok a helyek, ahol az izraeli légierő a katonai gyakorlatokat tartott eddig. A legtöbb esetben ezek a tréningek nem tartalmazzák a közös gyakorlatokat az Izraeli Air Force és az ellenséges légierő között, hanem a fogadó ország biztosítja az Izrael- légierő számára egy képzési lehetőséget két hétig vagy hosszabb ideig"- a cikk szerint.

A romániai incidens során, amikor meghalt hat izraeli katona és egy román tiszt júliusban, rávilágított arra a titkos légi műveletekre amit folytattak az izraeli hadseregnél más országokban is. Az izraeli sajtó ismertette a július művelet részleteit, amely egy rutinszerű légigyakorlat volt, de a manőver célját nem közölték. A cikk arra a következtetésre jutott, hogy az izraeli helikopterek több ezer kilométeren repültek és ismeretlen útvonalakon utántöltésük történt a levegőben. Tel-Aviv felkészült arra, hogy elindít egy másik katonai konfliktust a közeljövőben. (presstv alapján)

HÁT EZ MARHA JÓ!
Gratulálunk a HM vezetésének és a kormánynak, hogy azt se tudják, hogy a zsidó gépek és katonák mi a fenét csinálnak Magyarországon? Miközben Izrael nem NATO tagállam, nekünk semmi közünk hozzájuk. Mi a fenét keresnek ezek itt? Mennyit fizettek a hazai kiszolgálásáért és területhasználatért? Ez utóbbi kérdés könnyen kitalálható. Orbánnak felelni kell erre is!

Akkor. És most? (Maugham után szabadon) Mihály
Fidesz: törvénysértő volt az izraeli berepülés
MTI - 2010. március 23., kedd 16:22 zipp.hu

Törvénysértő volt az izraeli gépek magyarországi berepülése, mert ehhez nem volt meg a magyar titkosszolgálatok hozzájárulása - mondta Lázár János, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke kedden Budapesten a testület ülése után.

"Nem lehet Magyarországra katonai légjárművet beléptetni, hogy ha a magyar titkosszolgálatok, az illetékes titkosszolgálat ehhez nem járul hozzá. Az izraeli gépek belépése kapcsán a titkosszolgálatok hozzájárulása hiányzott, ezért magyar légtérbe való belépésük nem törvényes módon történt. A törvényeket megszegve kerültek Magyarországra és hajtottak végre a mai napig ismeretlen berepülést" - mondta Lázár János.

Ez a súlyos törvényszegés is azt mutatja - tette hozzá -, hogy a kormány nem képes az ország biztonságát garantálni.

A Fidesz arra kéri a kormányfőt, hogy még kedden hívja össze a nemzetbiztonsági kabinetet és vizsgálja felül a légtér igénybevételének katonai gépekre vonatkozó szabályozását. A miniszterelnök azonnali hatállyal mentse fel a Nemzeti Közlekedési Hatóság teljes vezetését, mérlegelje a közlekedési miniszter felmentését és a honvédelmi miniszter felelősségét - hangsúlyozta a politikus.
Hozzátette: a Fidesz felszólítja a kormányt, hogy azonnal hozza nyilvánosságra, mi volt a Magyarországra berepülő izraeli gépek célja. Ugyanis erről a honvédelmi bizottság rendkívüli ülésén nem kaptak semmilyen információt a politikusok.
És nyilvánosságra hozták?

A párt arról is tájékoztatást kér, hogy a Magyarországgal nem szövetséges országok milyen katonai gyakorlatokat végeznek az országban.
És kapott?

Magyarázatot kérnek arra is, hogy miért nem ellenőrzi hat éve senki a belépő gépek nemzetbiztonsági kockázatát, a kormány ugyanis ezzel törvénysértést követ el - jelentette ki, hozzáfűzve, a Fidesz vizsgálatot és büntetőeljárás megindítását követeli.
Egy a Magyar Köztársasággal nem szövetséges katonai légjármű berepülése Magyarországra nemzetbiztonsági kockázatokat jelent - hangsúlyozta a politikus.
És most nem az?

A Magyar Nemzet múlt csütörtöki számában azt írta, hogy előző nap az izraeli légi- és űrerők két gépe kétszer megközelítette a Ferihegyi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távozott.

Követeljük a NATO-tól, hogy védjen meg bennünket az idegen hadseregtől!

Tisztelt Tóth Bertalan polgármester úr!
Táborfalva

Talán emlékszik rá, régebben levelet váltottunk a táborfalvi üres laktanyák izraeli katonák általi állítólagos megszállása ügyében.

Felröppent a hír, amit sokan vitattak, sőt, tagadtak, - a Független Újságírók óvatosan szemlézni próbáltak, - én Önhöz fordultam kíváncsian, mert arra számítottam, hogy Ön mint helyi polgármester, bizonyára a legjobban tudja, mi történik Táborfalván.

De Ön nem tudott semmit arról, hogy izraeli katonák állomásoznának a táborfalvi laktanya területén.

Én el is hittem, hogy Ön erről semmit nem tud, mivel a hazai média is a közérdekű hírek helyett általában érdektelen, fölösleges információkkal tölti ki a nyomtatott újságjait, vagy a műsoridejét, - de alappal feltételeztem azt, hogy sok minden megtörténhet kis hazánkban, amit nem kötnek az orrunkra. Még az Önére sem.

Éppen ezért, mert arról most hivatalosan mégis hírt adtak, hogy Romániában izraeli katonák gyakorlat közben balesetben meghaltak (ugyan, mit kerestek ott?!), és ennek kapcsán kiderült, hogy izraeli haderők nálunk is "gyakorlatoztak" már (pedig Izrael még csak nem is NATO-tag, akiket állítólag muszáj eltűrnünk!), - most ezúton értesítem Önt arról, hogy igenis, lehet, hogy tényleg megszálltak izraeli katonák Táborfalván is, - hiszen köztudottá lett, hogy hozzánk, Magyarországra is "bejárnak"! (Ne csodálkozzunk ezen, amióta Izrael első vezetője tényként jelentette ki, hogy Magyarországot is "felvásárolják".)

Azt külön felháborítónak tartom, hogy erről még a helyi polgármestert, Önt, sem értesítették!
- Még a helyi rendőrök sem fedezték fel idegen hadsereg jelenlétét?

Önnek mint polgármesternek joga van a helyi rendvédelmi szerveket beszámoltatni. Én az Ön helyében ezt meg is tenném, és megkérném őket, hogy nagyon figyeljenek, mert idegen hadsereg - nézelődő, fegyvertelen turistának álcázva - már foglalta el Budát, - és az ország legnagyobb részét 150 évre! De itt még csak turistának sem álcázták magukat, mindössze TITOKBAN! - ELLENÜNK?! - fegyveres hadseregként gyakorlatoztak!

Lehet, hogy a ferihegyi repülőtéren nemrég megjelent és lefényképezett, izraeli repülőgépek is katonai gyakorlatot végeztek Magyarország szívében, úgy, hogy arról még a Honvédelmi Minisztériumunk sem tudott?! MI-ÉRT VESZIK FEL A FIZETÉSÜKET - KÖZPÉNZBŐL?

Vajon tényleg úgy létezik-e ma Magyarország, mint a pók által megbénított légy a pókhálóban? - Bénultan nézzük-e végig, ahogy elfoglalnak, elpusztítanak bennünket?! - Miután az ellenség előörsei előre megszavaztatták a magyarországi parlamentben, hogy NEM KELL kötelező katonai szolgálat? Nem kell sorozás, mert Magyarországnak nincs szüksége HONVÉDELEMRE? Nem kell, mert a NATO-szerződésben benne van, hogy ha a NATO egyik tagállamát megtámadják, az összes többi tagállam köteles őt megvédeni?! Ehhez pedig elég az a "néhány", önkéntesen hivatásos katona, aki NATO-parancsra azért kockáztatja az életét (magyar létére Irakban, Afganisztánban), mert a megélhetését itthon másként nem tudná biztosítani?!

Szerintem azonnal lépni kellene, és felszólítani a NATO-t, hogy védjen meg bennünket a NATO-n kívüli, ellenséges ország hadseregétől!

A második lépésben hivatalosan ki kellene terjeszteni a HONVÉDELMET az arra máris elszánt, de egyelőre fegyvertelen, sőt, betiltott, magyar, nemzeti, árvízvédelmi, viharkárjavító GÁRDA lelkes tagjain túl minden további önkéntes magyar fiatalra is, akinek fontos, hogy őseitől örökölt magyar hazája megmaradhasson magyarnak!

Tisztelt Polgármester Úr!

Megtisztelne, ha megírná a véleményét a fentiekről. Megköszönöm, ha válaszra méltat.

Tisztelettel:
Kincsesné Salca Mária
Budakalász,
az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom
egyik alapítótagja



http://www.lakatospal.hu/index.php?page=articles&id=7612&iranbol-kell-megtudni-mi-van-magyarorszagon-
Román Jobbik?

Jelenleg nem szerepel a Jobbik tervei között, de hosszú távon nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy megalapítsák a párt romániai szervezetét - nyilatkozta Szegedi Csanád, a párt európai parlamenti képviselője a Romania Libera című napilapnak.
Az újság csütörtöki számában egészoldalas interjút közölt a magyar politikussal, aki elmondta: a Jobbik marosvásárhelyi baráti körének az a célja, hogy nyomást gyakoroljon az RMDSZ-re és az MPP-re. Így nem zárják ki azt a lehetőséget sem, hogy a baráti kör tagjai függetlenekként indulnak majd a romániai választásokon.

ZENE1:

Turul - Adjátok vissza a hegyeimet!

 

ZENE2:

Pálos Trend - Magyar füttykös

Csütörtökön megjelent a Barikád legújabb száma


Vona Gábor: Ki is a puha? - Nemrégiben a HVG egyik újságírója írt egy cikket „Puha vagy, Vona!” címmel, aztán a Heti Válasz legutóbbi címlapjára a következő sorok kerültek: Óvatos duhajok. „Mivé lett a Jobbik keménysége?” A két cím és a két cikk tartalma felettébb egybecseng.
Milliárdos üzlethez, engedély nélküli tevékenységhez adta szavazatát a budavári fideszes önkormányzat - Szokatlan gyorsasággal vásárolta fel egy cég a budai zöldövezetben egy sportcentrum teniszpályáit. A beruházás azóta is áll, a kerület lakói pedig tiltakoznak egy esetleges ingatlanspekuláció ellen. A fideszes önkormányzat szó nélkül tűri a milliárdos
beruházó engedély nélküli tevékenységét.
Harc a vízért - Izraeli érdekeltségű cég korlátozza üdülőtulajdonosok lejutását a Balatonhoz - Vizet! Vizet! – így sóhajtanak fel a balatonvilágosiak, illetve a Balatonaliga Üdülőközössége Egyesület tagjai, akik annak ellenére nem juthatnak le a vízpartra, hogy erre szerződés kötelezi az egykori pártüdülőt, a Club Aligát megszerző izraeli érdekeltségű céget. A lapunk birtokában lévő dokumentumok szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. bő másfél héttel ezelőtt arról tájékoztatta Zvi Frankot, a Pro-Mot Hungária Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatóját, hogy köteles feltételek és ellenszolgáltatás nélkül a nagyközönség számára a Balaton partjára történő lejutást biztosítani.
Összefonódások, off-shore cégek és haveri körök az energiaszektorban - A Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. rendkívüli közgyűlésén döntöttek az eddigi vezérigazgató, Mártha Imre visszahívásáról, egyidejűleg Baji Csaba vezérigazgatói kinevezéséről. Baji korábban, 2002 szeptemberéig a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója volt és az MVM igazgatósági tagjaként is tevékenykedett.
Jubileum a Magyar Szigeten - Már tíz év telt el azóta, hogy a Kismaros és Verőce között található Csattogó-völgyben először megnyitotta kapuit a Magyar Sziget. Azóta több tízezren vettek részt a rendezvényen, ahol a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai színvonalas programokkal, a nemzeti oldal számára találkozási lehetőséggel várják a közönséget minden év augusztusának első hetében. Idén a tízéves jubileum alkalmából több meglepetésben volt részük a szigetlakóknak.
Gyógyíthatatlan sebek - A Jobbik büntetné az épített örökséget elherdáló önkormányzatokat - Alaptézisként kimondhatjuk – szinte már-már közhelyszerűen –, az építésügy rendszere működésképtelen. Ennek oka, hogy a jogszabálytenger, alkalmazóinak korrupciója, az úgynevezett fejlesztői tőke nyomása, a közösségi-, és vele együtt az építészeti kultúra, értékrend eltűnése, együttesen életképtelenné teszi. Az igazán nagy probléma az, hogy ennek a torz rendszernek a torzói nem tűnnek el nyomtalanul, mint az emberiség evolúciója számára értékelhetetlen, zsákutcás kísérletek, hanem maradnak velünk gyógyíthatatlan (táj) sebekként. Ennek egy „tökéletes” példája a badacsonytomaji Bazaltbor-Badacsony Kft. borfeldolgozója és borhotelje.
Orosz kém szeretője volt a katonai irodavezető: kémfilmekbe illő botrányok Csehországban - A Mladá Fronta Dnes című cseh napilap egy, angol nyelven is elérhető cikke hatalmas kémbotrányról adott hírt: három magas rangú tábornok nőnemű irodavezetője egy orosz kém szeretője volt. Így a stratégiai jelentőségű NATO-tagországról bizalmas információk kerülhettek az oroszokhoz. Ezek után –nyilván „véletlenül”- cseh titkosügynökök nevei kerültek nyilvánosságra.
Miskolc újjászületése - Szegedi Márton, a Jobbik polgármester-jelöltje a gyárvárosból a magyar kultúra és a biztonság fővárosát teremtené meg Borsodból öko-megyét, Miskolcból a magyar kultúra, a rend és a biztonság fővárosát akarja megteremteni a Jobbik. Szegedi Márton, az új erő miskolci polgármesterjelöltje a Barikádnak elmondta, a megújuló energiaforrások felhasználásával megszüntetnék a város energiafüggőségét. A cigánybűnözés felszámolása mellett a radikális párt célul tűzte ki a korrupt politikusok elszámoltatását.
Gyökér nélkül kidől a fa - Szimbólumok, utalások, jelképek - Szent István örökségéből ennyi marad a XXI. századra? Jogfolytonosság helyett alkotmányreform. Orbán Viktor alkotmánykoncepciót kidolgozó grémiuma csak jelképként fogadja el a Szent Korona-tan és a kereszténység Alkotmányba való emelését. Így a kontinens egyetlen történeti alkotmányát végleg száműzetésre ítélhetik. A forradalmi tervek között ugyanis nem szerepel a jogfolytonosság deklarálása, illetve annak kimondása, hogy a magyar állam folyamatos a történetileg létezett alkotmányos rendszerekkel. Az 1944 márciusában megszakadt jogfolytonosság helyreállításának történelmi lehetősége 1990 után most újra a küszöbön kopogtat, mégsem engedik be.
Magyarnak lenni büszke gyönyörűség - A madjarok 2007-ben rendeztek először kurultajt (törzsi gyűlést), arra egy tizennyolc tagú magyar küldöttség is kiutazott. A Kazakisztánban (a Kazahsztán, kazah, helytelenül használt kifejezéseket a Szovjetunió fennállása idején az oroszoktól vettük át) élő madjarok ősi mondái hasonlóak a mieinkkel, genetikailag is bizonyítottan a rokonaink.
Az ENSZ Emberi Jogok Bizottsága előtt a székelyföldi autonómia kérdése - „Kérem szépenre sehol nem adtak autonómiát” – beszélgetés Dr. Hantz Péter biofizikussal, a Bolyai Kezdeményező Bizottság alelnökével.
Összezárnak Hollywood diktátorai - Egy vicc szerint a zsidóság legnagyobb ünnepe nem a Hanuka vagy a Pészah, hanem sokkal inkább az Oscar-díj átadás. Persze az ember már egy ilyen vicc elmesélésével is kivívhatja magának az antiszemita jelzőt, az viszont tény, hogy Hollywoodban bő száz éve egy vallási identitás uralja a filmgyártást. A viccből kiderül, hogy melyik. Aki nem áll be a sorba, vagy veszi a bátorságot, hogy Jézus szenvedéseiről forgasson filmet, annak szembe kell néznie vele, hogy a filmes uralkodó osztály minden eszközzel megpróbálja ellehetetleníteni, pestiesen szólva: kicsinálni. A hollywoodi elit összezár, kibeszélés nincs.
A gömöri díszműkovács - Hanva a Sajó völgyében fekszik, Felvidéken. Itt él László Ottó díszműkovács, iparművész, a Gömöri Iparosok Társulásának alapító tagja. Szárnyaló lélek és földön járó ember egyszerre. Sokat tapasztalt, alkotó elme, fantáziadús, terveit bátran megvalósító művész.
Időutazás Bosznia tájain - Bosznia-Hercegovina egy izgalmas ország, ahol több kultúra találkozik. Gyönyörű tájak, városok: Mostar, Jablanica, Medjugorje, Szarajevó. Az ország nem tartozik a legkedveltebb turistacélpontok közé, bár ez leginkább előítéletből fakad.
Az önelégült antant kudarca - Nekünk Trianon, a törököknek Sèvres. A frontok összeomlásakor a magyaroknak az áruló Károlyi Mihály és a hadsereget látni nem akaró Linder Béla, majd a gyilkológép Lenin-fiúk jutottak. A törököknek pedig Mustafa Kemál pasa, Gallipoli hőse és a nemzeti hadsereg sikerei az antant által támogatott örmény és görög megszállás ellen. A nagy háborút lezáró békediktátumok közül egyedül a török nemzetnek sikerült megváltoztatni a számukra megalázó szerződést. Igaz, hogy kemény harcok árán, szembeszállva a mohó győztesekkel, de megérte. A törököknek sikerült…
Hogyan tovább? Merre keresni a fényt? - Beszélgetés Dampfinger Irénnel, a vajdasági Szilágyin élő óvónővel - „Száz év. Embertelenségben. És kibírtuk. De hogyan tovább? Merre keresni a fényt?”- olvassuk egy Szilágyin élő ember gondolatait az egyik helyi lapban a templom 100 éves évfordulója kapcsán. Egy falu életében legfontosabb a megmaradás.


A hetilap előfizetési díjai:
- negyed év: 4980 Ft
- félév: 9900 Ft
- egy év: 19680 Ft
Bővebb információ: ujsag@barikad.hu valamint 06-70-619-6810

2010. augusztus 12., csütörtök

Analitika igazsága, Törvény vagy Sorsszerűség ?




Kép hozzáadása


Analitika:- dolgok mögé látás.



Spirituális Világban ismert fogalom ez, a Tisztánlátás alapeleme, velejárója a Relevancia (lényeglátás). Az idegen szavakat próbálom mellőzni,miközben éppen az idegen dolgokkal van a bajom. Előző írásom a tanulásról az Élet történéseinek elfogadásáról szól. Valójában olyan eseményekre szeretném az olvasó figyelmét felhívni,mely szerintem Sorsszerű, annál is inkább mivel a véletlen szót kizárom az életemből. No de lássuk az érdemi részt:-direkt (előre) mozgású SZATURNUSZ és a Retrográd (hátráló ) PLÚTÓ kvadrátja közelít az egzakt állapothoz napról napra. Pontossá válásukig még van idő átgondolni a várható és a jelen eseményeket. Ezen fényszög jelzi számunkra, a befektetett energia megtérül. Mibe fektettük az energiát ? Hát a céljaink elérésébe. Amennyiben ez nem így van érdemtelenek vagyunk a sikerre. PLÚTÓ mint az már köztudott a Prágai Asztronómus Konferencia által visszaminősítettet Planetoiddá (kisbolygó). Maradt azonban az analógia,mely ettől függetlenül igenis valóságos, a kérdés csak az mikor, hiszen a Transzcendentális (külső) bolygók időben és térben kiszámíthatatlanok gyakran, de nem mindig. A Világ olyan tendenciák felé sodródik a következő hónapokban ahol a Spekuláció és az Ármánykodás bizony jelen lesz. Óvjuk magunkat, Magyarokat és Hazánkban élő nem Magyarokat ezektől a jelenségektől és Életeseményektől. Háttérből figyelni a Nagyvilági eseményeket,és csak a célszerűséget elfogadva élni életünket kizárva a Spekulációt és az Ármánykodást. Tigris éve van egyesek szerint a Fémtigris éve,mások szerint a Víztigris 60 éves ciklusát éljük. Ilyenkor mindig élre áll a harc a megélhetésért de a kényelemért is másokat nem kímélve. Magyarország nem erre vágyik, hiszen a jelek sem erre utalnak. Újjá építeni a romokat, Isten útját járni a jovialitásban és önzetlenségben. Vezetőink (Jobbik) figyelmét szerteném felhívni a várható konfrontációkra,és az idegenkezűség megjelenésére (belügyeinkbe való beavatkozás). 2010 a Nagy Változások éve lesz akkor is ha ez még nem látszik tisztán. A Nagyhatalmak utolsó szívdobbanásig törekednek a kicsik javait elvenni,és a lehető legjobban az ott élő embereket kihasználni. ERRE SEM SZÜLETTÜNK ! MEGVÍVTUK HARCUNKAT A FÜGGETLEN MAGYARORSZÁGÉRT, MEGÉRDEMELJÜK.


Kampányhoz jelentkezhetnek segíteni

Újabb történelmi mérföldkőhöz érkezett a Jobbik. A most októberi önkormányzati választáson eldől, hogy meg tudja-e vetni a lábát a nemzeti radikális párt az önkormányzatokban, hogy végre helyi szinten is megjelennek-e az elmúlt 20 évtől gyökeresen eltérő, kizárólag a nemzet érdekeit szem előtt tartó, következetes és tisztességes politizálást biztosító jobbikos képviselők és polgármesterek.A Jobbik Magyarországért Mozgalom az eddigi elért sikerét sem a kampányra költött pénznek, hanem a Jobbik-tagok, szimpatizánsok, aktivisták szorgalmának, áldozatvállalásának köszönhette, és ennek eredményeként sikerült elérni, hogy a média elhallgatása és félretájékoztatása ellenére parlamenti párt lett a Jobbik. A mostani kampányban sem a minél nagyobb anyagi ráfordítással szeretnénk jó eredményt elérni, hanem egyrészt az igazság kimondásával, másrészt pedig a hazájuk sorsáért aggódó emberek segítségére támaszkodva , mely együttesen többet érhet a többi párt által elköltött milliárdoknál.
Tehát mostani kampányunkat is alulról építkezve, a hazaszerető, becsületes emberekre építkezve szeretnénk sikerre vinni. Kérjük tehát, hogy amennyiben fontos Önnek az, hogy végre jó irányba forduljanak a dolgok helyi szinten is, és bármilyen segítséggel hozzá tudna járulni a jobbikos képviselő- és polgármesterjelöltek sikeréhez, vagy akár a kopogtatócéduláját szeretné nekünk adni, akkor ezt jelezze nekünk a www.jobbik.hu/kampany oldalon található űrlap kitöltésével!
A Jobbiknak nyújtott segítségét és ezáltal a nemzetünkért hozott áldozatát előre is köszönjük!
Dúró Dóra,
a Jobbik szóvivője,
országgyűlési képviselő

Az Európa Tanács kimondta:"Átverés volt a H1N1..."


Annak volt igaza, aki fütyült az oltásra. A H1N1-járvány kezeléséről szóló nemzetközi jelentés feltárta, hogy azok az orvosok, akik oltóanyagok nagy mennyiségű vásárlására adtak tanácsot a különféle kormányoknak, szinte valamennyien nagy gyógyszergyárak ügynökei voltak.

A rangos British Medical Journalban közzétett jelentés szerint a WHO irányelveit összeállító szakértők valamennyien rendszeres fizetett tanácsadói a H1N1 elleni oltóanyag két legnagyobb gyártójának, a Roche-nak és a GlaxoSmithKline-nak. A WHO azon döntése, hogy az újinfluenza terjedését járványnak minősítse, szintén ezektől a szakemberektől származott.

Bár a laboratóriumi vizsgálatok szerint a H1N1 világszerte több, mint 18 ezer halálos áldozatot követelt, valójában a vírus jóval kevésbé bizonyult veszélyesnek, mint eleinte állították. A legtöbb beteg csak enyhe tüneteket produkált.

Az Európa Tanács pénteken kiadott jelentése megrótta a WHO-t a járványügyi közlemények átláthatatlansága miatt is, kijelentve, hogy a szervezet hatalmas pénzösszegeket pocsékolt el "igazolatlan félelmek" miatt. Paul Flynn, a jelentés szerzője szerint a WHO figyelmeztetései "gólyalábakon járó túlzások" voltak.

- A WHO megváltoztatta a legsúlyosabb járványhelyzet elrendelésének feltételeit. Míg eredetileg egy ilyen járvány hatalmas mennyiségű halálesetet feltételezett, a változtatás óta már sokkal enyhébb feltételek mellett is járványveszélyt lehet hirdetni. Ez nagyon szokatlan. Ezután pedig tettek egy bejelentést, miszerint az 1918-as spanyolnáthához hasonló szintű járvány közeleg. Ennek semmiféle tudományos alapja nem volt. Veszéllyel riogatták a világot, és hatalmas költségekbe verték az országok egészségügyi rendszerét.

Gregory Hartl, a WHO genfi szóvivője azonban tagadta, hogy bármiféle befolyás alatt álltak volna.

- 2009 áprilisában nagyon keveset lehetett tudni erről az új vírusról. Nekünk pedig az a dolgunk, hogy figyelmeztessünk a veszélyre - mondta. - Mi csak segítséget nyújtottunk tagállamainknak abban, hogy az ismeretlen helyzetben felkészülhessenek a legrosszabbra. Csupán a szerencsén múlott, hogy a vírus sokkal enyhébb tüneteket produkált, mint eleinte sejthető volt. Képzeljük el, mi történt volna, ha a WHO nem tesz semmit, és kitör ez a járvány, annyi halottal, amennyi valóban lett.


A WHO a járvány bejelentése idején új vakcinák kifejlesztését sürgette, attól tartva, hogy a járvány milliónyi halálos áldozatot okozhat. A tehetősebb országok így milliárdokat költöttek gyógyszerekre, amelyeknek semmi hatásuk nem volt, ma pedig feleslegessé váltak. Európa-szerte számos kormány próbálja most eladni sertésinfluenza elleni oltóanyag-készletét. A WHO azonban nem javasolja ezt, és továbbra is azt tanácsolja, hogy az államok tanúsítsanak maximális körültekintést a járvány kérdésében. A vírus ugyanis továbbra is veszélyes lehet bizonyos veszélyeztetett csoportokra, így a gyermekáldást váró nőkre, a fiatal gyermekekre és a légúti betegségekben szenvedőkre. Ezeknek a csoportoknak továbbra is ajánlják a védőoltást.

Dr. Fiona Godlee, a British Medical Journal főszerkesztője úgy nyilatkozott az al-Dzsazíra televíziónak, hogy a WHO-t elmarasztaló jelentés nem lepte meg, de a közvélemény valószínűleg felháborodással fogadja majd.

- A világ kormányainak komoly döntést kellett hoznia, hatalmas pénzösszegekről kellett dönteni. Fel kell tárni, hogy a gyógyszerlobbi vajon milyen mértékben befolyásolta a WHO tevékenységét - mondta. - A British Medical Journal stábjának vizsgálata azt mutatta ki, hogy valóban megnövekedett az influenzás betegek száma amikor a járványt bejelentették, amikor a tömeges vakcinagyártást elrendelték, illetve amikor a WHO az oltóanyag felhalmozását tanácsolta a kormányoknak. De az intézkedések nagyon súlyos tévedéseken alapultak.

A WHO jelenlegi álláspontja szerint a H1N1 vírus akár mutálódhat is valamilyen veszélyesebb, akár halálos betegséget okozó formába. Jelenleg a legtöbb megbetegedést a Karib-tenger térségében és Délkelet-Ázsiában okozza, Afrikában pedig csak szórványosan tűnik fel.



Cirkusz vagy állatkínzás?


Bizonyára sokak számára látványos produkciókkal szórakoztatja vendégeit egy kínai cirkusz, de egy egészséges gondolkodású ember cseppet sem élvezi a látványt.

A medve két lábon állva ugrál, hullahoppkarikázik, ugrókötelezik, a tigris lovagol, hintázik, az elefánt egy hokedlin pörög, a majmok kerékpároznak. Nyilván egyik állat sem jókedvében végez számára teljesen természetellenes mozdulatokat, hanem mert rá vannak kényszerítve, főleg veréssel.

A műsor végén pedig abnormálisan kicsi ketrecbe kerülnek, vagy le vannak láncolva szerencsétlenek. Erre az állatkínzó cirkuszra hívja fel a figyelmet az Animals Asia Foundation and Environmental Films videója.
Bár egyáltalán nem felemelő látvány, érdemes megnézni, egyesek mit tartanak szórakoztatónak.



ÉLŐ MATRIX (2009,online nézhető)


Ez a nagy nemzetközi visszhangot kiváltó film az egészségről és betegségről alkotott eddigi elképzeléseink újragondolására késztet! Tudósokat szólaltat meg a világ minden tájáról, akik az információs mezőkkel kapcsolatos bizonyítékok egész sorával kérdőjelezik meg a biokémia és genetika kizárólagos szerepét a biológiai rendszerek működésében és irányításában.

Az Élő Mátrix a gyógyítás új tudománya, a filmben megismerhetjük azt a finoman átszőtt hálót, melyben az egészségünket befolyásoló tényezők rejteznek. Felfedezhetjük az egészségről alkotott legújabb elméleteket, az emberi test-mező kvantum fizikájától indulva a szív koherencián át az információs gyógyításig. Tudósok, pszichológusok, bioenergetikai kutatók és holisztikus gyógyítók osztják meg velünk tudásukat, élményeiket és felismeréseiket.

Egy agyvérzést szenvedett görög kisfiú családja az újra-kapcsolódó gyógyítás segítségével javít a kisfiú életminőségén. Egy gyógyíthatatlan agytumorral diagnosztizált brit asszony a neurolingvisztikai programozásba veti bele magát. Egy krónikus fáradságban szenvedő amerikai asszony, miután minden más csődöt mondott, az információ alapú gyógymódot kezd alkalmazni. Mindhárman csodálatos gyógyuláson mennek keresztül.



ITT NÉZHETŐ!

2010. augusztus 11., szerda

ZENE:Hungarian folk song - A csitári hegyek alatt


Október végén tárgyalhatja a költségvetést a kormány




Október 27-i ülésén foglalkozhat a kormány a jövő évi költségvetésről szóló előterjesztéssel, amelynek elfogadása december folyamán várható az őszi parlamenti ülésszakra vonatkozó törvényalkotási program szerint. A Magyar Közlönyben kedden jelent meg az a határozat, amely az év végéig terjedő időszak törvényalkotási programjaként meghatározott kormányzati feladatok ütemezéséről szól. E szerint a 2011-es büdzséről szóló előterjesztés és a költségvetést megalapozó törvények módosítására vonatkozó javaslat október 27-én kerül a kabinet asztalára a Nemzetgazdasági Minisztérium előterjesztésében.

Az őszi első, szeptember elsejei ülés napirendjén a bioüzemanyagokról szóló törvényre, illetve a honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló jogszabály módosítására vonatkozó előterjesztés szerepel majd, az utolsónak tervezett kormányülésén a nemzeti értékekről és a hungarikumokról tárgyalnak majd a kabinet tagjai december 8-án - derül ki a friss kormányhatározatból.

Mint arról az MTI korábban beszámolt, a kormány - a nemzetközi szerződésekkel összefüggő törvényalkotási feladatokon kívül - összesen 42 javaslat benyújtását tervezi az őszi ülésszak során.

Ezek között szerepel a 16 százalékos szja bevezetéséről szóló adócsomag, a nemzeti eszközkezelőről szóló indítvány, a lakás-takarékpénztárakról szóló törvény módosítása, a 40 év szolgálati idővel rendelkező nők öregségi nyugdíjjogosultságának megteremtésével összefüggő javaslat, a gyes és a gyed újraszabályozása, a gyes melletti nyolcórás munkavégzés tilalmának visszaállítása.

Biztosítanák, hogy 2011. január 1-jétől megkezdhessék működésüket a megyei kormányhivatalok és több, nemzetpolitikai vonatkozású jogszabály változtatását is tervezik - például a Szülőföld Alapról, illetve a szomszédos államokban élő magyarokról szólót -, hogy a határon túli magyarok támogatását egységes rendszerbe foglalják. Az új Polgári törvénykönyv a kabinet szándékai szerint 2013. január 1-től egységesen lép majd hatályba, az erről szóló javaslat parlamenti elfogadásánál decemberrel kalkulál a kormány.

A szavazás végeredménye


Azt a kérdést tettük fel olvasóinknak,hogy idén tudnak -e nyaralni menni.A válaszadók 22%-a válaszolt igennel,78% nemmel.

Köszönjük mindenkinek,aki voksolt.

Az új téma:

Örül -e,hogy Toroczkai László jobbikos színekben indul?

Felgyorsul az életünk a következő hónapokban.




Nem kenyerem a politika,éppen ezért nem is folyok bele túlságosan, de vannak dolgok, melyek egyre tisztábban
kirajzolódnak a jövőképben. Ránk nézve a Jobbikosok számára olyan lehetőségek adódnak,melyet csak jól lehet kihasználni. Gondolok itt az Önkormányzati Választásokra és a Parlament Őszi Időszakára. A Nép változásokat akar a következő hónapokban, Radikális változásokat, az Anyagi világban, (szegénység visszaszorítása.) a Politikában, mert a Magyar mert lépni, annak érdekében, hogy a kiszolgáltatottságot csökkentse. Augusztusban még nem lesznek érezhetőek azok az energiák, melyek az Égiek által érkeznek hozzánk, de Szeptember elején már érezhető lesz a késztetés. és a megvalósítás utáni vágy erősödése. Elsősorban azok az emberek fognak mellénk állni, akik kilátástalan helyzetükben bennünk látják a segítőket. Tegyünk közre minél több tájékoztatást, akár olvasói, akár szerkesztői szinten az Ország anyagi helyzetét illetően, és a jövő kilátásait Magyarországra vonatkozóan, Az Európai Unióban delegált képviselőink közvetítésével. Az olvasóknak adjuk ki a szerkesztők email címét, hogy ötleteikkel és problémáikkal hozzánk fordulhassak.


A nyílvánosság lesz a siker záloga számunkra, hiszen a közvetlen kapcsolatok megteremtésének az ideje következik. Részemről készen állok e felajánlások teljesítésére. ISTEN ENGEM ÚGY SEGÍTSEN !

2010. augusztus 10., kedd

Magyar nemzettudat 10 parancsolata

Önkormányzati választások.Felhívás!

Kedves Barátunk!

Újabb történelmi mérföldkőhöz érkezett a Jobbik. A most októberi önkormányzati választáson eldől, hogy meg tudja-e vetni a lábát a nemzeti radikális párt az önkormányzatokban, hogy végre helyi szinten is megjelennek-e az elmúlt 20 évtől gyökeresen eltérő, kizárólag a nemzet érdekeit szem előtt tartó, következetes és tisztességes politizálást biztosító jobbikos képviselők és polgármesterek.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom az eddigi elért sikerét sem a kampányra költött pénznek, hanem a Jobbik-tagok, szimpatizánsok, aktivisták szorgalmának, áldozatvállalásának köszönhette, és ennek eredményeként sikerült elérni, hogy a média elhallgatása és félretájékoztatása ellenére parlamenti párt lett a Jobbik. A mostani kampányban sem a minél nagyobb anyagi ráfordítással szeretnénk jó eredményt elérni, hanem egyrészt az igazság kimondásával, másrészt pedig a hazájuk sorsáért aggódó emberek segítségére támaszkodva, mely együttesen többet érhet a többi párt által elköltött milliárdoknál.

Tehát mostani kampányunkat is alulról építkezve, a hazaszerető, becsületes emberekre építkezve szeretnénk sikerre vinni. Kérjük tehát, hogy amennyiben fontos Önnek az, hogy végre jó irányba forduljanak a dolgok helyi szinten is, és bármilyen segítséggel hozzá tudna járulni a jobbikos képviselők- és polgármesterjelöltek sikeréhez vagy csak a kopogtatócéduláját szeretné nekünk leadni, akkor ezt jelezze nekünk a http://www.jobbik.hu/kampany oldalon található űrlap kitöltésével!
A Jobbiknak nyújtott segítségét és ezáltal a nemzetünkért hozott áldozatát előre is köszönjük!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

U.i: Kérjük, tegye ki az üzenőfalra vagy küldje el ismerőseinek az alábbi rövid üzenetet:

"Ha Te sem szeretnél egyszínű, narancsba burkolózott önkormányzatokat,
Ha szeretnéd, hogy bekerüljenek az önkormányzatokba a kizárólag a közösség és a nemzet érdekét szem előtt tartó képviselők
Ha Te is inkább egy alulról építkező, aktivistáira támaszkodó pártot segítenél, mint egy 100 milliókból kampányolót,
Akkor segítsd a Jobbik kampányát és jelezd ezt a http://www.jobbik.hu/kampany oldalon"