ÚJ SZAVAZÁS!

2010. december 17., péntek

Ismét Vas Gereben utcai Gyermekotthon lakóit látogattuk meg.

Nektek köszönhetően a multkori nagylelekü adományaitokból ismét el tudtunk menni a Halmozottan sérült gyerekeket ellátó Vas Gerben utcai gyermekotthonban.
Vettünk Pelenkát,Popsitörlőt és a Kárpátok egyesület közbenjárására Varga B Tamás adott koncertet a gyermekeknek.Az eggyesület jóvoltából plüsmacikat,és csuklószorítót is osztottunk szét.
Méri Zoltánnak köszönhetően egy profi fényképész is csatlakozott közénk most ezeket a képeket láthatjátok.Szülői beleegyezés hiányában a gyermekek arcát nem mutathajuk.








A Mikulás napi adományozást itt nézhetitek meg:
http://onnophrisz.blogspot.com/2010/12/fenykepek-vasgereben-utcai.html


A Szent korona rádió álltal készített riportot itt láthatjátok:
http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_12_16_a-micimacko-aratta-a-legnagyobb-sikert-a-dalnok-karacsonyi-hangulatot-varazsolt-a

"ÖREG IDŐ, SZÁLLÓ IDŐ"



Köszöntelek Kedves Olvasó. !


Ismét elköszön tőlünk egy év lassan, és számot vethetünk az eddig elért eredményeinkről mint azt Deméter napján tették a számadó juhászok anno a gazda felé. Azt gondoltam magamban, hogy a nagy tavaszi "pufogtatások" pártjaink választási hadjáratában majd nemcsak ígérnek hanem végre teljesítenek is valamicskét az ígéreteikből. Valóban azt tették, tették mint 4 éve és maradt minden a régiben ahogy itt a Rábaközben szokás mondani a "Szar maradt, csak a bogár változott". Részemről nagyon szégyellném magam ilyen parlamenti semmittevés után felvenni azt a csekély milliócskát haviként. "Itt lenn" az emberek közt élek, látom az Aurájukat,látom nyomorukat vagy éppen felmenőben lévő üzleti életüket. Sajnos az utóbbiakból van kevés,és a másik a sok. Az ígéretek ígéretek maradtak továbbra is,és csak a személyes leszámolás vezérli a Fideszt a korrupció felszámolásának az irányában. Zsidóznak és cigányoznak mint annak idején amikor ezt kellett tenni,hogy valaki dicsőséget szerezhessen Szálasi Testvér előtt.Közösségünk a Jobbik Magyarországért Mozgalom szavazásra tette fel a parlamenti munkáját értékelni. Hát dicsekedni valójuk nincs mert ugyancsak ellapaosodtak ott abban a FENE NAGY HÁZBAN. Haza iránti identitástudat olyan idegen lett számukra esetenként, mint a Néppel való törődés, pedig innen jutottak ahova jutottak. Sajnálom,hogy nem az öröm és az engedettség szavaival élek, hanem az éles kritikát rázom mint rossz gyerek a csengőt az anyja temetésén.Láttam szebb éveket sőt állítom, még éltem is benne,nem csak az árnyékos oldalán hanem ott,ahol még akkor is ragyogott a Nap amikor ugyancsak messze voltunk a Szabadság Oltárától. Megtanultam ez alatt a 20 év alatt nem siránkozni kell,hanem kiállni az érdekeimet megvédeni,hogy szégyen szemre 60 évesen dögöljek éhen,vagy faggyak meg a saját otthonomban. Megtanultam azt is, nem bűnbakot kell keresni, hanem megoldást a bajaimra, Ahogy a szél fúj úgy forduljak Én is szembe, vagy utána. Látom a korrupt vezetőket maffiába tömörülni, látom a szegényeket tovább szegényedni mert Magyaroroszág azért lépett be az Európa Unióba,hogy a nyugati urakat kiszolgálja a többi volt komcsi országgal együtt. Ehhez asszisztálunk,erre tapsolunk mint hülye a Moziban. Birka Magyar,mondták Német Asztrológus barátaim, nektek mindegy ki a vezérürü,lényeg az,hogy legyen ki után menni . Mikor álltok mellénk minden bajunk okozói,hogy Trianont feledni tudjuk és begyógyuljon az ezer sebtől vérző Magyar szív ? kérdeztem tőlük. Hát ja, meg, das ist, és kész. Tehát most is azt mondom nem bűn bakot kell keresni , hanem megoldást. De hol lakozik az Isten adta áldás,hogy a Magyar soha nem találja? Rájöttem itt belül a NYILAS nap jegyű szívünkben.