ÚJ SZAVAZÁS!

2010. augusztus 4., szerda

KVADRÁT:>Minőséget hoz az életünkbe !






2010 aug 7.



Kvadrát szó jelentése az Asztrológiában NEGYED, a 360° ívfok negyede. Feszültséget mutató jelzés értékkel bír, de az valós jelentéstartalma:-Cselekvésre késztető s kész erő jelenléte az életünkben . A Sors ilyenkor olyan életeseményeket hoz az életünkbe,melyek által tanulhatunk, hogy a fejlődésben előbbre léphessen a Lélek. Nálam a Horoszkópban pirossal emelem jobban láthatóvá de ez nem törvényszerű. A Keresztkvadrát egy csúcsára állított négyszög, melynek minden pontja 90°-ra van egymástól és olyan mint két kifeszített íj, egymással szembe állítva. Zárt és úgy néz ki, tehetetlenek vagyunk. A sors mindig mellettünk áll, és képviseli az Érdekünket az Univerzumban, ezért ha az egyik szegmens analógiát megéljük felbontottuk a zárt négyszöget, és egy sikeres, stabil életút előtt állhatunk. A képen jobbra lévő Horoszkóp csak illusztráció, nem a valós konstellációt mutatja 2010 augusztus 7.-re. Ezen a napon Magyarország felett egy olyan konstelláció alakul ki, amely szintén egy Keresztkvadrátot alkot, és a tartalmi része arra enged következtetni, hogy egy 5-6 hónapos előkészítés után másik tanuló és bizonyító időszak következik számunkra amely 4-5 esetleg 6 évig is eltarthat. A négy szegmens JUPITER (szintézis, beavatás) HOLD (elfogadás, gondoskodás,ösztön).MARS (harc, cél,sebezhetőség) PLÚTÓ (teljesség,minden). Lehetőségünk van választani mivel kezdjük az életesemények sorát megélni. Célszerűség azt mutatja szerintem, beavatást kell nyernünk a kölcsönös elfogadást igénylő világba, ahol egymással vállvetve küzdhetünk céljaink eléréséhez, hogy a teljességet elérjük, vagyis életünk tartósan jobbra fordul. Lehetőség ez, nagy lehetőség,hiszen itt a korszakváltás ideje lassan de biztosan közeleg 2012. Figyeljünk egymásra, vegyük figyelembe egymás érdekeit, Szociális Érzékenységünket virágoztassuk fel, hogy Európa ránk figyeljen és általa a Világ. NYILVÁN NEM LESZ DIADALITTAS FELVONULÁS, DE ELÉRHETŐ CÉL BIZTOSAN, MERT VAN HATALOM, AKI IRÁNYÍT BENNÜNKET, ÉS BÍZOM BENNE, HOGY EGY ÉLHETŐ JÖVŐ FELÉ.

Önkormányzati választások

Ha a véleményünkre kíváncsiak Hát szavazzunk!

Önkormányzati választások
Sólyom László államfő az önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának időpontját 2010. október 3-ra tűzte ki. Úgy néz ki, hogy a négy parlamenti párt megnevezte budapesti főpolgármester-jelöltjét, s lassan kialakul a vidéki jelöltek névsora is.Ön kire fog szavazni?
Szavazható: 2010. augusztus 02—2010. augusztus 08.2010. 31. heti országos kérdés

4.56%
Budapesten szavazok a FIDESZ jelöltjére, Tarlós Istvánra.
6.24%
Budapesten szavazok az MSZP jelöltjére, Horváth Csabára.
1.68%
Budapesten szavazok a Jobbik jelöltjére, Staudt Gáborra.
1.76%
Budapesten szavazok az LMP jelöltjére, Jávor Benedekre.
18.23%
Vidéken a Fidesz jelöltjére szavazok majd.
13.03%
Vidéken az MSZP jelöltjére szavazok majd.
9.51%
Vidéken a Jobbik jelöltjére szavazok majd.
3.04%
Vidéken az LMP jelöltjére szavazok majd.
28.14%
Még nem tudom kire szavazok. / Más jelöltre fogok szavazni.
13.83%
Nem megyek el az önkormányzati választásokra.

2010. augusztus 2., hétfő

Eltévedt Lelkek ? >> Fogyatékos gyermekek ?











Napjainkban megszaporodtak a hírek az Asztronómia világából, melyek szerint egyre több olyan Galaxist fedeznek fel,ahol az élet feltételei éppúgy megvannak mint a Földön. Sajnos az is szenzációs méreteket ölt, hogy az Ország és vele a Magyarság lélekszáma rohamosan csökken. Spirituális Világ az általam képviselt Objektív Asztrológia szerint az Eleve Elrendeltetés Törvénye megegyezik a jelen kor (VÍZÖNTŐ) Principiumaival (alapelmélet) hiszen Jézus Krisztus azért áldozta fel magát a HALAK korában, hogy az emberiség fejlődésével, majd egyértelműséget fog nyerni a tanításainak az időszerűsége, és igazságossága. Az idő tehát eljött ! Megérteni, megértetni a jelen XXI.században hogy igenis létezik a Törvény, mely szerint minden megfogant Magzatnak joga van az élethez, akkor is ha előre látszik, hogy fogyatékos. A fogyatékos gyermek nagyon igényeli a szeretetet,ebből fakadóan megkell tanulnia a szülőnek szeretni, hiszen a gyermek érkezése jelzi, hogy kihalt belőle,és valamelyik ős vállalva a fogyatékot leszületett hozzájuk, hogy újra képesek legyenek eme legerősebb energiát birtokolni. De előfordulhat az is, a Lélek mely e gyermekben lakozik, más Galaxisba készült inkarnálódni, de az Auriga kapuban ott fenn a Tejúton Hermész a hírvivő (Mercurius) és Hádész az Alvilág ura (PLÚTÓ) az utolsó pillanatban rábírták az útnak induló lelket, aki csak a fogantatásra várt, hogy a Földre szülessen Fogyatékosnak, tanítva így az Emberiséget a Szociális érzékenységre, és a szeretetre. Tapasztalataim nincsenek mivel jár egy ilyen gyermek nevelése, azt azonban tisztán látom mi a Jézusi tanítás mely mögötte áll. A kérdés márt csak az, ki vállalja mindezt, amikor az állam a leírtakra abszolúte semmit nem reagál ? A Figyelem felkeltése mindig egy szikra véleményem szerint, és nem azt akarom elérni, hogy egy korcs Magyarság alakuljon ki, de a Jézusi tanítás mellettem szól, "az irgalom azé, aki maga is irgalmaz" Egyik sem jó, másik sem jó, akkor miért íródott e blog ? IRGALOMÉRT KÖNYÖRGÖK !

FELHÍVÁS

Kedves Barátunk!

A nemzetközi helyzet feszült. Számunkra idegen pénzügyi szervezetek megpróbálnak közvetlenül beleavatkozni Magyarország politikájába, megszorítást és a bankadó eltörlését követelve. Hatalmas nemzetközi nyomás nehezedik a kormányra. Nem szabad, hogy a külföldi érdekek győzzenek!
Ebben a helyzetben - pártállástól függetlenül - kötelességünk a magyar kormány mellett kiállni és a magyar érdekek képviseletében támogatni.

A Váralja Szövetség petíció formájában útjára indította a "Nyilatkozat a Magyar Köztársaság nemzeti önrendelkezéséről" című dokumentumot.

Internetes aláírásgyűjtésünk akkor lesz eredményes, ha ahhoz minél többen csatlakoznak.
Fogjunk össze! MOST CSAK MAGYARORSZÁG SZÁMÍT!

Írja alá petíciónkat Ön is itt: http://www.varaljaszovetseg.hu/02

Barátsággal:
Váralja Szövetség


Két hét múlva postázzák a választási értesítőket


Az önkormányzatok két hét múlva hétfőn kezdik postázni az értesítőket és ajánlószelvényeket az október 3-án tartandó önkormányzati választásokra; ekkor indul el a "verseny" az ajánlásokért. A személyre szóló, a választás időpontját és helyét (és a személyes adatokat is) tartalmazó értesítőt, és az ajánlószelvényeket a választópolgárok egy borítékban kapják majd meg augusztus 16-a és 19-e között. Augusztus 20-a állami ünnep, így az önkormányzatoknak most a korábbi öt helyett négy nap alatt kell végezniük a kiküldéssel.
Az értesítők és ajánlószelvények kézbesítésével a helyi választási irodák megbízhatják a postát, vagy a polgármesteri hivatal munkatársait, de jelölőszervezet vezetője vagy tagja nem bízható meg ezzel a feladattal.

A szelvényekért versengő jelölő szervezetek és a jelöltek megbízottai, ahogy korábban is, várhatóan már az első napokban megkezdik az ajánlószelvények "begyűjtését".

A gyűjtésben résztvevőknek azonban most nehezebb dolguk lesz, mint az elmúlt 20 évben bármikor, mert a nemrég elfogadott új jogszabályok a megyei közgyűlés tagjainak és a főpolgármester jelölése esetében lényegesen több érvényes ajánláshoz kötik a jelöltek indulását, mint a korábbi választásokon.

Így ahhoz, hogy valaki főpolgármester-jelölt lehessen, tehát elindulhasson a megmérettetésen, a budapesti választópolgárok 2 százalékának ajánlását kell, hogy megszerezze. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 27 ezer fővárosi választó ajánlására van szükség, míg korábban elegendő volt ennek a negyede is. (A korábbi szabályozás még csak fél százalékot írt elő.)

A megyei önkormányzati képviselőket megyei listán választják a választópolgárok, listát az a jelölőszervezet állíthat, amely a választókerület választópolgárai 1 százalékának ajánlását összegyűjtötte, korábban mindössze a választók 0,3 százalékának ajánlására volt ehhez szükség.

A választópolgárok a borítékban - attól függően, hol élnek - legfeljebb három ajánlószelvényt kapnak. Tízezernél kisebb illetve tízezernél több lakosú településen voksolók az egyiken a polgármester személyére, a másikon az önkormányzati képviselő, a harmadikon a megyei listára tehetnek ajánlást. A megyei jogú városokban lakók azonban csak két ajánlószelvényt kapnak: ezeken a polgármester személyére és az önkormányzati képviselő személyére tehetnek ajánlást. A fővárosiak három szavazólapot kapnak: az egyiken polgármestert ajánlhatnak, a másikon a képviselő-testület egy tagját és a harmadikon főpolgármestert ajánlhatnak.

MTV Híradó:

Élelmiszer-kommandót hoz létre a Jobbik (2010.07.31.)