ÚJ SZAVAZÁS!

2010. október 29., péntek

MINDENSZENTEK


Mécsest gyújtok és behelyezem a párologtatóba, borsmenta illóolajat csöppentek a vízbe, hogy meditációmban ne zavarjon az elmúlás bűze, megszabaduljak a rossz emlékektől és elűzzem a gonosz gondolatokat. Mindenszentek van ! Nálam ez a liturgia 3 napig tart,hogy méltóképpen emlékezzek és velük lehessek legalább most a Kegyelet és a Megemlékezés napjaiban. Keresem az utat Édesanyámhoz, aki által e világra jöttem és keresem az utat Édesapámhoz, aki fölém tartotta a kezét, ha veszélybe kerültem . Vajon hol van e két lélek ? más testben, vagy még mindig föntről óvják védik napjaim és tetteim ? Nem tudom de a párologtató illata lassan átjárja a szobát és vele a lelkemet, érzem a megtisztulás boldog élményét és a felejtés örömét az újjászületés halmaza fölött. Mindenszentek van ! Az élők elcsendesednek, hogy hallják hátha megszólít az, aki elment és hálátlanul elhagyott, nem köszön, nem üzen miért e hallgatás ? Mit tettünk rosszul amikor még szerethettük őket,megunták hogy állandóan rajtuk lógtunk ? Elmúlt egy év ismét és halványabb lett az emlék és a szeretet mely hozzájuk kötött. Mindannyian féljük a halált,pedig éppoly része létünknek mint a születés és a keresztelő. Föltámadás ! micsoda magasztos szó, támadni annyit jelent mint tekintélyt szerezni valaki vagy valakik előtt. Oda föl az Istenhez támadni, annyit jelent mint megtalálni az utat és minden akadályt félrelökve odajutni hozzá az örökkévalóság és a kegyelem urához. Van kire emlékeznünk a hozzátartozóinkon kívül is, volt halottja az árvíznek,és volt e borzalmas iszapárnak. Mielőtt még leégne a mécses eljutok nemrég elment két testvéremhez és azokhoz akik temetésén az elmúlt napokban voltam . Legyen Barát vagy ellenség, megbocsájtottam, hogy velem is ezt tegyék az élők ha majd az emlékezés keresztjén látják a nevem. Remélem a nevem nem hal meg olyan hamar mint Én !

2010. október 27., szerda

Miniszterelnök Úr ígér a Nép meg fizet.

Nomen est omen vagyis a Végzet Hatalma. Nekem is nagyon tetszik ez az Egységes országkép amely most a Szociális Érzékenységben megnyilvánul. Egyetlen gondom van vele mindenki issza levét, akár képes felajánlani akár nem. Történik ugyanis az, ami várható volt, hogy a veszteség mely az országot érte kivonják magukat néhányan a leggazdagabbak közül mondhatnánk a leleményesebbje,és áthárítja a köznépre a rá kirótt különadót ! Hát hogyne és miért is ne ? amikor megteheti. Melldöngetős Ország Polgárok lévén van hatalmuk mert az Államvezetés hallgatólagos beleegyezését élvezik. Bizonyítani nem tudod mert az u.n. kiskapuk sarkig ki vannak tárva előttük ! Késedelmi pótlék kivetése azokra akik pár napot késnek a befizetéssel, hol önhibából hol meg a Magyar Posta jóvoltából. lényeg az Gyűlik a pénz az állam kasszában a Magyar meg nyög ! Sokszor leírtam már de leírom még ezerszer a tapasztalataimra építek és nem az íróasztal mögül írom a sorokat légből kapott információkra alapozva. Konkrét dolgokról fogok a következőkben beszámolni. A Pannonvíz Rt Győr környékét uraló nitrátos és már nem "vasas" hanem rozsdás vizét ittuk évtizedeken át. Megépítettük a hálózatot a saját pénzünkön és mások meg rátették a kezüket mert megtehették.


Egyeduralom a Demokráciában ! Jelenleg olyat kérnek be pótlék befizetés címén évekre visszamenőleg,késedelmi és jogtalan előny pótlék. Soha nem kértem tőlük állatok itatására és locsolásra kedvezményt,sőt mindig 2 helyett 3 köbmétert számláztak azok miatt akik szorgalmasan elfelejtenek fizetni. Aztán a másik példa:- tudják a bankok mikor jut pénzhez a kevéske pénzéhez a Magyar kispolgár ! ezért előtte 3-4 nappal kéri a pénzt vagy közbehajtás vagy csekk formájában, ha nem megy hát van pótlék ! Elvan telve magával a Fidesz ! Hatalmas önfeledtségében azt is elfelejtette az alkotmány mennyit ér ! Lassan odajutunk arra van jogunk, hogy kevéske pénzünket oda adjuk ahova a Hatalom irányítja. Visszamenőleges különadók és pótlékok formájában szedik el a pénzünket miközben az összefogás dicsősségét emlegetik azok akik talán a legkevesebbet adják. Katasztrófák sora várható a következő Évtizedekben mert amit lentről fölhoztunk és összeállítottunk az nyomja lefelé a Földkéreg felső rétegét. A Természet képes magát kompenzálni mert csodálatos ereje van az életnek, de az örök mivolta áldozatot kér és ha nem kap hát elveszi azt amire ezért szüksége van. Tudja mit hova kell rakni,és miből mennyit vehet el. Az ember is a Természet része miért nem tudja ugyanezt megtenni ? A válsz egyszerű ÉRDEKBŐL HAZUG ÉRDEKBŐL !











2010. október 26., kedd