ÚJ SZAVAZÁS!

2011. november 15., kedd

EZ TÉNYLEG NEM SEMMI !









A magyarság sziriuszi eredetű. sok tízezer éves. A Föld urait adták Amerikában indián kultúrák (Olmék, Azték, Maja, Inka meg a többi), melyeknek az ősi anyanyelvük a magyar volt. Elég ha Móricz János neve után keresek az interneten. Indus völgyi, Mezopotámiai kultúrák, Egyiptomi is a legalább 40 ezer éves európai, főleg Kárpát medencei jelenlétünkről hallgatnak. Finnugor és Urali gyűjtögető ősembernek tanítanak bennünket saját hazánkban.
Ehhez a múlthoz képest a zsidóság 5771 éves naptárral bír.
Titokban tartják azt, hogy az emberiséget korábban is földön kívüli fajok segítették, néha basáskodtak felettünk (annunakik). Minden régészeti bizonyítékot az egész világon letagadnak, megsemmisítenek, melyek 4500 évnél idősebbek. Azt hitetik el, hogy a 6000 éve őskor volt, az ember a fáról mászott le. A zsidók biztosan!
Géza és fai Vajk Vérszerződés szegéssel szerezték meg a hatalmukat. Az addig ősi sziriuszi rovásírást minden gyermek még otthon nagyszüleitől tanulta. Szíriuszról való ősi tanítások és az azóta eltelt időben készült feljegyzéseket, fára és agyagba készült rovásírásos táblákat megsemmisítették. A népet leölették 40 ezer Német-Római nehézlovassal. Idegen gyilkos papokat hozattak. Ősi vallásunkat betiltották. Akik gyakorolták azokat leölték, a nőket boszorkányként.
Ezt követően az idegenek megölték minden Árpád-házi királyunkat, 1306-ban az utolsó III. Andrással.
Ekkor még Európa nagyhatalma voltunk, de már a kereszténység által megtörve, és nem úgy mint Árpád atyánk korában. A mongol-tatár és a török segítőink pontosan ismerték a mi sziriuszi múltunk és küldetésünk: az élet Földi őrzői és nemesítői. Azt is tudták, hogy a Római kereszténység a zsidók által kitalált, minden alapot nélkülöző, az előző korok tanítóinak életéből vett történetek meghamisításával kreált és azt írásba (biblia) fektetett hazugságtanítás. Valódi célja a zsidók által megtört Római Birodalom megszerzése. Melyet kezdetben is a szkíták délre vándorolt ága az etruszkok hoztak létre. Ezért nem törte meg Rómát Attila királyunk, mert tudta véreink birodalmáról van szó, és elvonult seregével Rómától.
A XII. században a Templomos Lovagrend tarolt, mert szabad kezet kaptak ehhez a pápától.


Tudták azt, hogy a kereszténység hamis alapokon nyugszik, s ezzel zsarolták a pápát, míg nem a pápa leölette őket mintegy száz év harácsolás után. Addig viszont nem csak minden kincset, de minden ősi okkult tudást begyűjtöttek. Minden kincset és tudást megszereztek. Az utolsó Árpád-házi királyunk megölése után a templomosokkal mis végeztek. Közben az irdatlan vagyonból megkezdték a szemiták a Habsburg család felemelését. Melynek az volt a célja, hogy a királyságokba bármennyi vagyonnal sem tudtak vezető szerephez jutni, így a Habsburg családon keresztül érték el céljaikat. Ez sikerrel is járt.
Volt még egy nagyszerű királyunk az igazságos Hunyadi Mátyás

1464. évi IX. törvénycikkekülföldi sókat nem szabad az országban eladniKülföldi sókat országunkban és országunk végvidékeiben, azok elvételének büntetése alatt senki se adjon el.1. § Hanem mindenüvé a mi királyi sóinkat kell szállítani.2. § A kik pedig az ilyen külföldi sóknak elvitelét meg nem engedik, azoknak birtokait és javait el kell foglalni s mindaddig megtartani, a míg innen eredt kárainkért eleget nem tesznek.
Nem tudják ma az emberek miért is volt e törvény és a Királyi Sóhivatal.
Mert a sóbányák a tengerrészek beszáradásával jöttek létre. A hasznos és nagy mennyiségű életet védő só fedőrétege mindig kálisót tartalmaz. Ha ebből is raknak az étkezéshez használt só közé akkor szerencsés esetben megbetegszik ember, állat. Ha viszont e fedőréteg sót etetik meg az emberrel, akkor falvakat és városokat pusztíthatnak ki egy hónap alatt. Tehát nem a kapzsi királyi bevételt szolgálta a Sóhivatal azzal, hogy csakis ellenőrzött királyi sót bocsátottak az embereknek, hanem stratégiai fontosságú volt, mert az ellenségnek elég lett volna egy szekér sót eladni és mivel egy deka kálium só egy embert elpusztíthat, így egy tonna ilyen só 1000 kg x 100 deka = az nagyságrendileg 100 000 ember megölésére elegendő. (Ma káliumozott sót lehet kapni, még rá is írják, és az orvos egyetemeken azt tanítják az orvosoknak, hogy a só az méreg, a kálisó a jó!)
Csodás királyunkat Bécsben megmérgezték, hogy aztán négy évszázadon át a zsidók által pénzelt Habsburg gyarmata legyünk.
Aztán egy Gavrilov Princip nevű szerb zsidó lelőtte Ferenc Ferdinánd trónörököst Ferenc Jóska fiát. Erre aztán annak látták értelmét, hogy vérbe borítsák Európát. Kipróbálták a harci gázokat: klórt, foszgént, mustárgázt amitől az ember tüdeje véresen kifolyt.
Ezek után románok megszállták még Pestet is, Őszirózsás forradalom, Tanácsköztársaság, Trianon.
A zsidók meg röhögnek a markukba, hiszen jól tudják, hogy a hazug kereszténységre kényszerített magyarság az ős sziriuszi hit helyett, a hamis zsidó kereszténységben látja a jövőt, akkor biztosan elveszett. Mindegy az, hogy evangélikus, katolikus, református, baptista, stb. mert mindegyik élén zsidók irányítanak.
Egyedül Horthy Miklós jelentett fellélegzést, hogy aztán a zsidók által pénzelt Hitler kirobbantson a zsidó szabadkőművesek által lerohant Oroszországból csinált SZÖRNY a SZU-val karöltve a II. Világháborút. Lerohanják az ősi szkíta Lengyelországot, melyet kereszténység rontott meg szintén, még ősi szkíta magyar nyelvük helyett is egy teljesen kitalált nyelvtörő mássalhangzó torlódásos műnyelvet erőltetettek rájuk.