ÚJ SZAVAZÁS!

2010. augusztus 14., szombat

DÖBBENETES LELEPLEZÉS!

IRÁNBÓL KELL MEGTUDNI MI VAN MAGYARORSZÁGON (2010. augusztus 6.,zionistterror-inhungary.blog, Nemzet Nyomtatható változat
HAZAI TÉVÉK ELHALLGATTÁK AZ IZRAELI KATONAI GYAKORLATOKAT

DÖBBENETES LELEPLEZÉS
A friss izraeli katonai helikopter baleseténél Romániában kiderült, hogy Tel Aviv légi gyakorlatokat más európai országokban is csinált a "jövő háborúja" felkészülés jegyében. Az izraeli Ynet oldalon csütörtökön azt mondták, hogy az európai államok "soha nem tudták meg azt, hogy mi bújik meg az ilyen kiképzések mögött, a saját területükön. Magyarország, Románia, Görögország, Olaszország és Németország voltak azok a helyek, ahol az izraeli légierő a katonai gyakorlatokat tartott eddig. A legtöbb esetben ezek a tréningek nem tartalmazzák a közös gyakorlatokat az Izraeli Air Force és az ellenséges légierő között, hanem a fogadó ország biztosítja az Izrael- légierő számára egy képzési lehetőséget két hétig vagy hosszabb ideig"- a cikk szerint.

A romániai incidens során, amikor meghalt hat izraeli katona és egy román tiszt júliusban, rávilágított arra a titkos légi műveletekre amit folytattak az izraeli hadseregnél más országokban is. Az izraeli sajtó ismertette a július művelet részleteit, amely egy rutinszerű légigyakorlat volt, de a manőver célját nem közölték. A cikk arra a következtetésre jutott, hogy az izraeli helikopterek több ezer kilométeren repültek és ismeretlen útvonalakon utántöltésük történt a levegőben. Tel-Aviv felkészült arra, hogy elindít egy másik katonai konfliktust a közeljövőben. (presstv alapján)

HÁT EZ MARHA JÓ!
Gratulálunk a HM vezetésének és a kormánynak, hogy azt se tudják, hogy a zsidó gépek és katonák mi a fenét csinálnak Magyarországon? Miközben Izrael nem NATO tagállam, nekünk semmi közünk hozzájuk. Mi a fenét keresnek ezek itt? Mennyit fizettek a hazai kiszolgálásáért és területhasználatért? Ez utóbbi kérdés könnyen kitalálható. Orbánnak felelni kell erre is!

Akkor. És most? (Maugham után szabadon) Mihály
Fidesz: törvénysértő volt az izraeli berepülés
MTI - 2010. március 23., kedd 16:22 zipp.hu

Törvénysértő volt az izraeli gépek magyarországi berepülése, mert ehhez nem volt meg a magyar titkosszolgálatok hozzájárulása - mondta Lázár János, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke kedden Budapesten a testület ülése után.

"Nem lehet Magyarországra katonai légjárművet beléptetni, hogy ha a magyar titkosszolgálatok, az illetékes titkosszolgálat ehhez nem járul hozzá. Az izraeli gépek belépése kapcsán a titkosszolgálatok hozzájárulása hiányzott, ezért magyar légtérbe való belépésük nem törvényes módon történt. A törvényeket megszegve kerültek Magyarországra és hajtottak végre a mai napig ismeretlen berepülést" - mondta Lázár János.

Ez a súlyos törvényszegés is azt mutatja - tette hozzá -, hogy a kormány nem képes az ország biztonságát garantálni.

A Fidesz arra kéri a kormányfőt, hogy még kedden hívja össze a nemzetbiztonsági kabinetet és vizsgálja felül a légtér igénybevételének katonai gépekre vonatkozó szabályozását. A miniszterelnök azonnali hatállyal mentse fel a Nemzeti Közlekedési Hatóság teljes vezetését, mérlegelje a közlekedési miniszter felmentését és a honvédelmi miniszter felelősségét - hangsúlyozta a politikus.
Hozzátette: a Fidesz felszólítja a kormányt, hogy azonnal hozza nyilvánosságra, mi volt a Magyarországra berepülő izraeli gépek célja. Ugyanis erről a honvédelmi bizottság rendkívüli ülésén nem kaptak semmilyen információt a politikusok.
És nyilvánosságra hozták?

A párt arról is tájékoztatást kér, hogy a Magyarországgal nem szövetséges országok milyen katonai gyakorlatokat végeznek az országban.
És kapott?

Magyarázatot kérnek arra is, hogy miért nem ellenőrzi hat éve senki a belépő gépek nemzetbiztonsági kockázatát, a kormány ugyanis ezzel törvénysértést követ el - jelentette ki, hozzáfűzve, a Fidesz vizsgálatot és büntetőeljárás megindítását követeli.
Egy a Magyar Köztársasággal nem szövetséges katonai légjármű berepülése Magyarországra nemzetbiztonsági kockázatokat jelent - hangsúlyozta a politikus.
És most nem az?

A Magyar Nemzet múlt csütörtöki számában azt írta, hogy előző nap az izraeli légi- és űrerők két gépe kétszer megközelítette a Ferihegyi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távozott.

Követeljük a NATO-tól, hogy védjen meg bennünket az idegen hadseregtől!

Tisztelt Tóth Bertalan polgármester úr!
Táborfalva

Talán emlékszik rá, régebben levelet váltottunk a táborfalvi üres laktanyák izraeli katonák általi állítólagos megszállása ügyében.

Felröppent a hír, amit sokan vitattak, sőt, tagadtak, - a Független Újságírók óvatosan szemlézni próbáltak, - én Önhöz fordultam kíváncsian, mert arra számítottam, hogy Ön mint helyi polgármester, bizonyára a legjobban tudja, mi történik Táborfalván.

De Ön nem tudott semmit arról, hogy izraeli katonák állomásoznának a táborfalvi laktanya területén.

Én el is hittem, hogy Ön erről semmit nem tud, mivel a hazai média is a közérdekű hírek helyett általában érdektelen, fölösleges információkkal tölti ki a nyomtatott újságjait, vagy a műsoridejét, - de alappal feltételeztem azt, hogy sok minden megtörténhet kis hazánkban, amit nem kötnek az orrunkra. Még az Önére sem.

Éppen ezért, mert arról most hivatalosan mégis hírt adtak, hogy Romániában izraeli katonák gyakorlat közben balesetben meghaltak (ugyan, mit kerestek ott?!), és ennek kapcsán kiderült, hogy izraeli haderők nálunk is "gyakorlatoztak" már (pedig Izrael még csak nem is NATO-tag, akiket állítólag muszáj eltűrnünk!), - most ezúton értesítem Önt arról, hogy igenis, lehet, hogy tényleg megszálltak izraeli katonák Táborfalván is, - hiszen köztudottá lett, hogy hozzánk, Magyarországra is "bejárnak"! (Ne csodálkozzunk ezen, amióta Izrael első vezetője tényként jelentette ki, hogy Magyarországot is "felvásárolják".)

Azt külön felháborítónak tartom, hogy erről még a helyi polgármestert, Önt, sem értesítették!
- Még a helyi rendőrök sem fedezték fel idegen hadsereg jelenlétét?

Önnek mint polgármesternek joga van a helyi rendvédelmi szerveket beszámoltatni. Én az Ön helyében ezt meg is tenném, és megkérném őket, hogy nagyon figyeljenek, mert idegen hadsereg - nézelődő, fegyvertelen turistának álcázva - már foglalta el Budát, - és az ország legnagyobb részét 150 évre! De itt még csak turistának sem álcázták magukat, mindössze TITOKBAN! - ELLENÜNK?! - fegyveres hadseregként gyakorlatoztak!

Lehet, hogy a ferihegyi repülőtéren nemrég megjelent és lefényképezett, izraeli repülőgépek is katonai gyakorlatot végeztek Magyarország szívében, úgy, hogy arról még a Honvédelmi Minisztériumunk sem tudott?! MI-ÉRT VESZIK FEL A FIZETÉSÜKET - KÖZPÉNZBŐL?

Vajon tényleg úgy létezik-e ma Magyarország, mint a pók által megbénított légy a pókhálóban? - Bénultan nézzük-e végig, ahogy elfoglalnak, elpusztítanak bennünket?! - Miután az ellenség előörsei előre megszavaztatták a magyarországi parlamentben, hogy NEM KELL kötelező katonai szolgálat? Nem kell sorozás, mert Magyarországnak nincs szüksége HONVÉDELEMRE? Nem kell, mert a NATO-szerződésben benne van, hogy ha a NATO egyik tagállamát megtámadják, az összes többi tagállam köteles őt megvédeni?! Ehhez pedig elég az a "néhány", önkéntesen hivatásos katona, aki NATO-parancsra azért kockáztatja az életét (magyar létére Irakban, Afganisztánban), mert a megélhetését itthon másként nem tudná biztosítani?!

Szerintem azonnal lépni kellene, és felszólítani a NATO-t, hogy védjen meg bennünket a NATO-n kívüli, ellenséges ország hadseregétől!

A második lépésben hivatalosan ki kellene terjeszteni a HONVÉDELMET az arra máris elszánt, de egyelőre fegyvertelen, sőt, betiltott, magyar, nemzeti, árvízvédelmi, viharkárjavító GÁRDA lelkes tagjain túl minden további önkéntes magyar fiatalra is, akinek fontos, hogy őseitől örökölt magyar hazája megmaradhasson magyarnak!

Tisztelt Polgármester Úr!

Megtisztelne, ha megírná a véleményét a fentiekről. Megköszönöm, ha válaszra méltat.

Tisztelettel:
Kincsesné Salca Mária
Budakalász,
az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom
egyik alapítótagja



http://www.lakatospal.hu/index.php?page=articles&id=7612&iranbol-kell-megtudni-mi-van-magyarorszagon-

1 megjegyzés:

jupika2009 írta...

Tisztátlan dolgok ezek, nagyon tisztátlanok.Megtisztításukra lehet,hogy Magyarország kevés, de a Felismerés már remény a fent leírtakra. Kivel járunk jobban,az még a "jövő zenéje" szuverenitásunk a Nagy Hatalmak elméjében úgy létezik, ahogy ébrednek aznap a vezetőik. Ez Világtendencia, kinek az érdeke ? a közeledő Világégés kitervezőinek.