ÚJ SZAVAZÁS!

2010. július 24., szombat

Néhány praktika az életminőség javításához !





HALAKSÁGOMBÓL fakadóan az emberek megfigyelése az egyik jellembeli tulajdonságom, az intuitív képesség meg arra késztet közre adjam mindezt. Ősi (több ezer éves) Tibeti mondással szeretném e kis Manifesztumot bevezetni. "Lelked tarisznyáját tartsd mindig üresen, hogy kedvére lengesse a szél" Jézus Krisztus is azt tanította "boldogok a Lelki Szegények, mert övéké a Mennyek Országa." Mindkét tanítás arról szól minél kevesebb gondot hordozunk magunkban annál könnyebben, szabadabban élünk. Megfigyeltem azt, ha emelt fővel járok az utcán, mások is a szemembe néznek, mert Önmagukat látják bennem és Ők is tudják senki sem alattvalója a másiknak, még akkor sem ha tartozik neki, pénzzel, ígérettel. Amikor az ember mosolyog, egy belső elégedettséget sugároz a külvilág felé, és jelzi, optimistán és pozitívan éli meg az esetleges kudarcokat, nehézségeket, mert tudja, az mind az Ő érdekében történt, tanulva okuljon belőle, hogy a Lélek egy fokkal magasabb szintre léphessen az Nirvána felé. A Horoszkópban az 5.és 11. ház mutatja az élet megélhetésének minőségét,lehetőségeit, azáltal, hogy a házban álló jegy analógiáját átvéve éljük az életet. Láthatod a fenti Radixban, HALAK jellemmel él ez a NYILAS személyiségű ember (én vagyok) vagyis Tűz-víz lét. Mégis megtalálom az életben a Harmóniát mert az Aritmológiai (számmisztikai) számom 6. és ez a HÍDEMBER. Az életet mindig úgy próbálom megélni, hogy e két elem egymást hasznossá és következetessé tegye. A tüzes oldal munkára bírja a 3. szellemiség házában álló Kreatív HALAK jellemet, és az meg féken tartja a tüzet, mert nem hagyja hogy a féktelenségig lobogjon. Soha ne feledd a SORS ÉRTED VAN S NEM ELLENED ! Valahol azt olvastam egyszer még fiatal koromban, " az élet attól szép, hogy nem szép, hanem küzdelmes" Az ÉLET házában álló (5) BIKA Napjegy azt jelzi számomra, a születési bolygóm JUPITER nem hagyja, hogy az életemet koldusként éljem le, de azt sem engedi, hogy féktelen költekezéseim miatt földönfutóvá váljak. Végül is miről szólna ez kis jegyzet ? arról amit megírtam márt itt:-http://http//manasz.hupont.hu/1/bemutatkozo-oldal

2010. július 21., szerda

ZENE:Holdviola - Erdő,erdő


This is Felcsút!


Felhívás-Megdöbbentő




Kedves szerkesztők !

Kérem a segítségeteket, mert nem tudjuk a harcunkat folytatni ,ha nem kapunk és nem adunk információkat!

Köszönettel Agárdy János



Tisztelt Otthonvédők! Tisztelettel tudatom, hogy a http://www.feherkemeny.hu/ honlapot a szolgáltató 2010. július 20 napon, esti órákban ismeretlen okok miatt MEGSZÜNTETTE.

A Honlap a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének Tulajdona! Ennek ellenére a IT-Nav Hungary Kft. 3300, Eger, Hatvani kapu tér 8. Telefon: (06-36) 317-998, (06-20) 5800-489 szándékos károkozással megszüntette a honlapot.Juhász Péter cégvezető Nem veszik fel a telefont, nem reagálnak a megkeresésre, nem értjük mi a gondjuk a banki károsultakkal, a korrupció felszámolásával, és azzal a több millió emberrel, aki az információt a honlapunkon keresztül szerezte be. Teljesen el akarják lehetetleníteni a szövetséget, mert szúrja a szemét a korrupt ügyvédeknek, bírósági titkároknak, bírósági végrehajtóknak és azoknak a bankoknak, akik az adós ingatlanát bűncselekményt elkövetve kívánják megszerezni. Tud valaki segíteni, jogi és tárhely szinten? Köszönettel:Dabasi Tamás (már csak a feherkemenyseprok@gmail.com; dabasit@airplanet.hu email címen és a 06-20-399-5821 telefonszámon vagyunk megtalálhatóak, míg nem rendeződik a probléma)

-- Molnár Judit

2010. július 20., kedd

ZENE:FankaDeli - Üdv Abszurdisztából



A külvárosokig építené a 4-es metrót a Jobbik



A Jobbik szerint nem szabad leállítani a 4-es metró megépítését, a vonalat ki kell vinni a leginkább rászorulókig, vagyis a külvárosokban élőkig. Staudt Gábor, a párt főpolgármester-jelöltje keddi, budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a "4-es metró annak a legeklatánsabb példája, hogy nem szabad valamit megépíteni", a Jobbik ezért visszamenőlegesen is felülvizsgálná az elmúlt 20 évben mintegy félezer milliárd forintba kerülő beruházás korrupciógyanús szerződéseit. A politikus az MTI kérdésére válaszolva azt mondta, hogy a 4-es metró pontos végállomásaira vonatkozó javaslatokat a párt augusztusra tervezett fővárosi programjában határozzák meg.





Orbán Viktor vs. Chuck Norris (2.rész)



- Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!

- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!

- Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norris-t, hogy legyen öngyilkos!

- Orbán Viktor még nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!

- Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt!

- Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!

- A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!

- Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi kincstárba!

- Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Ő a földben tereli meg őket!

- Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!

- Orbán Viktort nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!

- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört. Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!

- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!

- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!

- Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!

- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!

- Isten magára hagyta a földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!

- Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!

Vona Gábor az m1 reggeli műsorában (2010.07.20.)




2010. július 18., vasárnap

Magyarország küldetése és jövője.











ADJON ISTEN !


















Honlapunkon (itt) megjelent videó késztet e "Manifesztum" megírására.




Magyarország nagy jövő előtt áll az tény a csillagok állása szerint is, pedig Objektív Asztrológusként szemlélem a történéseket, és a heti konstellációk (bolygóállások) is arra utalnak Magyarországnak, nem csak lehetősége. kötelessége kilépni ez csapdából, melyet az előző kormányok generáltak. Az általános heti előrejelzéseim amelyek Pusztavacs koordinátákra íródtak egyértelműen visszaigazolják a videón látható anyag pontosságát és fontosságát.




http://jupika2009-hetihoroszkpok.blogspot.com/2010/07/heti-horoszkop-pusztavacs-jul19-25.html. Akár hiszi valaki az Asztrológiát akár nem, a heti bolygó tranzitok egyértelműen meghatározzák a következő minimum 1 év, de talán a 3 év történéseit is. Jelen van a Hatalom felelőssége egész ősszel és még utána kell csak számolnia a következményekkel, ugyanis lehet hogy igaz lesz a Pesti szlogen :-"Megint beválasztott a birka Magyar" Az Isten azt akarta a tavaszi választásokon, a közösségünk meghatározó Szerephez jusson a közéletben, felelős vezetőkkel, nagyszerű politikusaink által, akik számára több a "Haza becsülete" mint a magánélete. Legyen ez bárhogy a következő időszakban 2-3 évben düllőre fog érni az Unió sorsa is mert a jelenlegi állapot idejét múlta váltásra, változásra van szükség a megújulásra és ezt a csillagok szerint a VÉNUSZ bolygó fogja generálni, amely a politikában mindig a fiatal generációt képviseli az analógiából fakadóan !

Izraeli vállalatot vádolnak nukleáris anyagokkal való üzletelés miatt



Mialatt Izrael és az USA a világot riogatja Irán titkos atomprogramjával, a jelek szerint központi helyet foglalnak el a tiltott nukleáris anyagok kereskedelmében.

A Pelogy nevű izraeli vállalat korlátozás alá eső, a nukleáris iparban felhasználható anyagokat próbált kiszállítani a USA-ból Izraelbe, Indiába, Kínába és Dél Afrikába.

Az Egyesült Államokban egy USA-ba telepített izraeli vállalatot vádolnak atomfegyverekhez kapcsolódó anyagok izraeli exportjával. A vizsgálatot az Ipari és Biztonsági Iroda vezeti, és az eddigi megállapítások szerint a Pelogy nevű izraeli vállalat export korlátozás alá eső anyagokat próbált kiszállítani Izraelbe, Indiába, Kínába és Dél Afrikába. Izrael és India esetében az anyagok atomfegyverek előállítására alkalmasak. A vádakra azt követően került sor, hogy izraeli források július elején kijelentették, hogy az USA titokban írásos garanciát vállalt Izraelt nukleáris hasadó anyaggal történő ellátására. Washington erre úgy reagált, hogy Izrael a felelős saját tetteiért. Sokan tartják Izraelt a Közel Kelet egyetlen atomfegyverekkel rendelkező országának. A feltevések szerint a Dimona atomerőmű 1958-as megépítésétől Izrael több tucat atomtöltetet állított elő.

A legtöbb szakértő 100 és 200 közé becsüli az izraeli atomtöltetek számát, ami lényegében az 1980-as években Mordechai Vanunu, a Dimona reaktor dolgozója által kiszivárogtatott adatokon alapul. Izrael 60 éves történelme során eddig több háborút is kiprovokált a Közel Keleten, és jelenleg nagyobb is területeket tart megszállás alatt. Erőszakos politikájára jellemző a szándékos kétértelműség, ami igaz az atomfegyvereire is, azaz nem lehet tudni pontos adatokat fegyverarzenáljáról. Jelen ügy azért is kényes, mert pont Izrael és az USA riogatja a világot Irán titkos atomprogramjával, mialatt a jelek szerint központi helyet foglalnak el a tiltott anyagok kereskedelmében. Az elmúlt napok iráni tudós botránya is tisztázásra vár, ahol az Irán elleni szankciók szükségességének koronatanúja váratlanul megjelent Pakisztán Washingtonban levő követségén, azt állítva, hogy az amerikai titkosszolgálat erőszakkal rabolta el, és pszichológiai kényszerrel akarták rávenni, hogy terhelő adatokat szolgáltasson Irán atomprogramjáról.(politaktika)