ÚJ SZAVAZÁS!

2010. október 8., péntek

Szadeszosokkal és izraeli bűnözőkkel teszi tönkre a Belvárost a Fidesz

Iszonyatos ökológiai katasztrófa Kolontáron - a felelősök nem érzik felelősnek magukat

Szt. Mihály Arkangyal üzenete 2010.10.04. - Vörös Iszap katasztrófa Szellemi háttere

Szt. Mihály Arkangyal üzenete 2010.10.04. - Vörös Iszap katasztrófa Szellemi háttere
2 hozzászólás Írta Vasuth László 1 napja
Szt.Mihály Arkangyal üzenete

2o1o.1o.o4.

Kedveseim! Szent Mihály kérésére írok nektek. Az ő kifejezett kérése volt, hogy megvilágítsa a mai tragédia karmikus hátterét.

1.- "Világfordulat tanúi vagytok mind, kik most a bolygón éltek fizikai létformában. Különböző csatornákon át évek óta küldjük nektek az üzeneteket, melyekben tudósítunk benneteket arról, hogy az Aranykort készítjük elő
nektek - azt a csodálatos világot, amely olyan, mint a Mennyország.
2.-2004. december 21-én déli 12 h-kor nyitottuk meg Dobogókőn az első Atlantiszi Világkaput, amely energetikai nyitánya volt annak a folyamatnak, melyet történelmi világkarma-oldásnak nevezünk. Évek óta dolgozunk hát
minden erőnkkel azon, hogy a múlt szomorúsággal és fájdalmakkal teli évezredei meggyógyuljanak Földanyában és minden gyermekében.
--- 3.- Amint tudjátok, ennek a Világfordulatnak, ti, magyarok vagytok a végrehajtói- első cselekvői a bolygónak ebben a folyamatban. Magyarok mint a MAG népe - ISTEN lényegi magtudásának és magerejének hordozói.
4.- Magyarok mint a MAGOS (égig érő) TUDÁS birtoklói és megtartói.
5.- Ezért a történelmi múlt szinte minden karmikus kifutásának ti lesztek tanúi és részben elszenvedői is.
6.- Azok az események, amelyekről a történészek (DIKTATÚRÁK, VILÁGHÁBORÚK,KOMMUNIZMUS, GULÁG, HOLOKAUSZT, HABSBURG-HÁZ, A KENNEDY-KLÁN és VELENCE VÁROS REGNÁLÁSA) néven írnak, OSIRIS =(ŐSÚR) és SETH =(SZÉT = SETÉT ÚR)-párharcára vezethető vissza. Látszólag különálló események és helyszínek, mégis ugyanannak a fekete karmának a szomorú következményei, résztvevői -áldozatok vagy cselekvők, mindegy a karma körforgásában. Azok a lelkek, akik ŐSÚR udvara óta adnak és kapnak bántást és szenvedést egymásnak.
7.-Tegnap, vasárnap Magyarország eljutott arra az oldottsági szintre, ahol a kommunizmus , mint karmikus következmény már nem szerepel szellemi síkon. Ezt mutatja a FIDESZ közel 100 %-os választási győzelme, és ezt mutatja a devecseri tragédia. Vörös iszap, vagyis vörös hordalék, alja, utólja annak az ó-egyiptomi fekete mágiának, amelyből fakadt minden borzalom. Ez áradt ki olyan erővel, hogy fizikai síkon átszakította a gátat. A tragédia áldozatai tevékeny szereplői voltak a világtörténelem során a diktatúrák és egyéb szörnyű helyszínek történéseinek. Előző életbeli tetteik egyenlítődnek ki ily módon, ahogy ez már csak lenni szokott. Ahogy Kun Béla jelenleg Orbán Viktor-szerepben kapott újabb lehetőséget tőlünk akkori rémtettei jóvátételére, Gyurcsány Ferenc volt Metternich és Klebelsberg Kunó is, Vona Gábor Szamuely Tibor, a 2006-es Kossuth téri események egyik vezetője, Gonda László pedig a trianoni hóhér, Clemenceau. Körforgás, szerepek, lehetőségek, ISTEN végtelen kegyelméből. -

8.-Fizikai síkon további olyan történések várhatók, melyeknek során maradék jelentőségüket is elveszítik a vörös karma utódai, megszűnnek mindenhol a világon a diktatúrák, és szégyen lesz holokauszt-áldozatnak lenni, mert az "égő tűzáldozaton" éppen azokat a lelkeket vitte keresztül ISTEN IGAZSÁGA, akik ,azt megelőző inkarnációik során másokat tönkre tettek és megaláztak.
9.- Ahogy emeljük a Kárpát-medencében a vibrációt, már a politikusi esküjüket megszegők, a nép véréből élősködők és hazaárulók is elveszítik lábuk alól a talajt, utoléri őket is a KOZMIKUS ISTENI TÖRVÉNY IGAZSÁGA, és azok a hódítók is, akik a MAGYAR HAZÁRA törnek, kataklizmákban veszítik el mindenüket.
1o.- A MAGYAR LÉLEK TERMÉSZETES ÁLLAPOTA AZ EGY-ség. Ezért fognak megszűnni a pártok, amelyek többnyire egymással és magukkal vannak elfoglalva, és minden erejüket arra fordítják, hogy hogyan orozzák el a másik párttól a hatalmat, és ezáltal az anyagot, vagyis a pénzt. A jelenleg uralmat nyertek sem tudják sokáig megtartani pozíciójukat, mert máris hiénák módjára esnek egymásnak a színfalak mögött egy-egy zsírosabb falatért, szánalmas koncokon marakodva.
11.- Nem beszélve arról, hogy a Szent Korona átkát is fejükre vonták,: hiszen esküszegés és nemzetárulás az, amit jelenleg is tesznek: a haza gyarmattá süllyesztése, kiárusítása, egyéni érdekek, és az ország és a magyar nép
tönkretétele.
Hamarosan elindul egy olyan folyamat a lelkekben és az ország minden településén, amelynek során minden magyar feleszmél és lerázza a hamis urak hamis hatalmát. TÜNDÖKLŐ FORRADALOM - így kerül majd bele minden
történelemkönyvbe.
12.- A TÜNDÖKLŐ FORRADALOM utolsó napján pedig hazátok új kormányzója kikiáltja a MAGYAR KIRÁLYSÁGOT.”
Boldog vagyok, hogy elmondhattam ezt nektek. Szeretettel, Szent Mihály Főangyal" Lendvai Kati
-------------------------------------------
JÉZUS ATYÁNK Szeretetével:

2010. október 7., csütörtök

Ránk ragadt mint szamárra a fül !




Az örökség olyan mint a Rozsdás Kard, ha nem fényezed használhatatlan vasdarab, mely csak nyűg a nyakadon -! Idelye lenne észrevenni, hogy a Spekuláció irányítja az életünket ! Üzleti alapú gondolkodásmód súlya nyomja a Magyart a Rendszerváltás óta, mert kisebb nagyobb megszakításokkal teret engedtünk vezetőink által az üzletszerű ármánykodásnak és a felületes gondolkodásnak ! Nesze semmi fogd meg jól ! A Sztahanovista örökség most köszön vissza a kommunista szombatok dicsősége által,mert elküldték azokat az embereket a munkahelyről akik tudták hogyan kell ezeket működtetni. Akkor volt mindenre ember, ha kellett, ha nem, másért nem hát unalomból megnézte azt, amiért odaküldték. Most "Ésszerű Megfontolásból" takarékosan élünk állandó Halálfelemben ! Napról napra szakadnak ránk örökségünk nehéz romjai halált és nyomorúságot hozva a Magyarra. Isten nem akarja a Népét elpusztítani, ezért az állandó Felismerés lehetőségét küldi felénk, itt és ott. Ha nem veszed tudomásul az Akaratát hát majd észreveszed ! Minden történésben sorra igazolódni látszik, az örökségek kihasználása, karbantartás és felújítás nélkül. Az eredmények nyilvánvalóak, Borsodi Árvíz. Kolontár, Devecser, mind mind az üzletpolitika ármányának az eredménye. Zsidó öröm, Magyar Bánat és Nyomor ! Mielőtt bárki is rasszistának gondol, mondjon le róla mert számomra egyforma minden Ember ! De vannak határok, szellemiségben, fizikálisan és a főleg a Kapzsiságban. ! Azért bűnhődünk életünk végéig mert egy Szálasi nevű őrült bosszút állt a nevünkben ! Halott ő már rég és vele kellett volna, hogy haljon a neve, ez helyett üldözötté válunk általa a saját EZERÉVES HAZÁNKBAN !

A fényes gomb

"A fényes gomb.

Van Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb. Mi magyarok
Magyarországnak, a Hazának hívjuk. A szarkák számára viszont csak egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni. Ilyen a szarkák természete.
Hazánk történetét nézve, bőven jutott szarka, aki ránk fente a csőrét. Némelyiket lenyilaztuk, egynehányat elzavartunk, volt, amelyiket hazaküldtük. Tisztességes küzdelem volt, szemtől szembe. De most valami megváltozott. A szarka átváltozott. Metamorfózisa végén dögkeselyűvé vált. Fényes csillogó tollait szürke rejtő színekre váltotta, ellenfelekben tiszteletet ébresztő harciasságát sunyi, alattomos mosolyra cserélte. Ő a zsidó üzletember. Ő nem itt született, ő csak a pénz szagát követte. Az ő fegyverei a bankok, a médiák, a korrupt politikusok. Az ő harci eszközei a csábító hitelek, a hírek elferdítése, elhallgatása, a magyarokat megnyomorító adók és törvények gyártása.
Ők, jellemtelenségükből adódóan mindenütt ott rejtőznek, ahol pénzt szimatolnak.
De most bajban vannak! Hiába a sok ellopott pénz, hiába a zsebben lévő parlamenti pártok. Nincs az a pénz, amin hazát lehetne venni. Ahogy az olaj készlet fogy, úgy fogy az USA érdeklődése a Közel- kelet iránt. Amerika nélkül Izraelnek vége! Tudják ezt a zsidók, de tudják ám ezt az arabok is. Szóval, ha venni nem tudnak, lopnak egyet. Fényeset, szépet, Magyar Hazát. Jó fekvésűt, ahol korlátlanul van tiszta ivóvíz, jó a klíma, és ami a lényeg: nincsenek vérszomjas, bosszúálló arabok.
Nosza, megvan a cél-ország, de hol fognak lakni? A stratégia készen, hisz jól bevált a palesztinokkal szemben is.
- Építtessünk kerítéssel körbevett, jól védhető lakóparkokat a magyarokkal, akiket a végén úgysem fizetünk ki. Vegyük el a jelzáloggal terhelt ingatlanjaikat, hisz úgysem tudnak fizetni, (v)álság van! Igen ám, de azt azért nem várhatjuk el Izrael népétől, hogy a gojokkal (nem zsidó ember) egy iskolába, közös kórházba járjanak! Sebaj, le kell zülleszteni a magyar oktatást, be kell zárni az iskolákat, (amiket majd átvesznek ingyen), rá kell tenniük kezüket az egészségügyre, a kórházainkra és már minden kóser.
Nagy az öröm Izraelben. Csak egy a baj, az ország foglalt,tele van magyarokkal. Jön az ötlet: Túl sokan vannak, elég lenne 3 millió is.
Rabszolgának. Kipattan a szikra: biztassuk fel a cigányokat, majd azok elvégzik a piszkos munkát, aztán persze őket telepítjük ki az üres Izraelbe, had legyen az araboknak is örömük benne. Tobzódnak az ötletekben: Mérgezzük meg őket ismeretlen származású élelmiszerekkel és még pénzt is keresünk. Hirdessük, hogy trendi szinglinek, nem szégyen buzinak lenni. Így nem szaporodik a magyar. Kiírtja Önmagát.
A számításaikba hiba csúszott! A terv kiszivárgott. Árulók ott is vannak. Még egy év kellett volna-e gyalázatos tervhez. Ezt az egy évet kaptuk meg a Jó Istentől, ezt az utolsó lehetőséget kell kihasználni a magyarnak. Mit tehetünk? Összefogunk! Számon kérünk! Számon kérjük jelenlegi vezetőinket, képviselőinket. Nem dolgozunk zsidó cégnek. Nem veszünk mérget a multiktól. Nem olvasunk és nézünk hazug sajtót, nem hallgatjuk tovább a magyarok gyalázását a parlamenti pártoktól.
Összefogunk! Piacra járunk, magyar árut veszünk, beszélgetünk a szomszédokkal, szerveződünk.
Informálódunk, tervezünk, cselekszünk! Nem vagy egyedül! Hallgass a szívedre, keresd a tenni vágyó magunkfajtákat.
Haza csak egy van! Magyarország a Magyaroké!"

ismeretlen író

Vasárnap 4 X a Magyarra, a Nemzetire, a magunkfajtára!
SZAVAZZ A JOBBIK-ra!

Óbuda, nem alku tárgya!

Szebb jövőt!
Jobbik Réka
http://obuda.jobbik.hu/
Iroda: 1039. Kabar u. 11.
Nyitva: hétfőn és szerdán 15:00-18:00