ÚJ SZAVAZÁS!

2010. augusztus 21., szombat

 Elvitték majd kiengedték Ináncsi Józsefet


Elvitték a rendőrök Ináncsi Józsefet, a Magyar Nemzeti Gárda új főkapitányát a Jobbik augusztus 20-ai ünnepi rendezvényéről - közölte a Jobbik pártigazgatója péntek délután az MTI-vel.

Szabó Gábor elmondta, hogy a Jobbik kampánynyitó és egyben augusztus 20-át is köszöntő rendezvényén, amelyet a margitszigeti Nagyréten tartottak, tíz rendőr odalépett a főkapitányhoz, majd tudomása szerint elvitték őt a XIII. kerületi rendőrkapitányságra.

Ináncsi József éppen a büfénél beszélgetett ismerőseivel, amikor a rendőrök odaértek. Szabó Gábor elmondása szerint azért vitték el a főkapitányt, mert zöld pólójára a "Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom" felirat volt hímezve. "Ez volt az előállítás oka" - mondta.
Az incidens ellenére a résztvevők folytatták a békés ünneplést, bár azok közül, akik a helyszínen értesültek a történtekről, többen "felháborodtak" a rendőri intézkedésen - tette hozzá a Jobbik pártigazgatója és országgyűlési képviselője.

Videó ahogyan elviszik Ináncsit:

2010. augusztus 20., péntek

Elégedettség Kultúrája Magyarországon !








"Sírva vigad a Magyar, azt a lovat ütik amelyik húz". Két mondás Hazánkban sikk lett éppúgy mint panaszkodni akkor is, ha érdemtelen dolgok elmaradásáról és ehhez kapcsolódó sikertelenségekről "áradozunk" A Déliek azt mondják, "teher alatt erősödik a pálma" náluk kényelmi szempont panaszkodni, nálunk megélhetési. Talán nem is éreznénk jól magunkat mint NYILAS NEMZET ha nem edződhetnénk állandóan, gondoljunk csak vissza 1241. Muhi, vagy 1529 Mohács, 1849 Világos, de a két világháború vagy Trianon. 1956 már csak hab a tortán és azt követő Szocialismus. Összefogás Napját éltük át 2010 augusztus 20.-n igazán szép és megható gesztus volt az MTV 1 egésznapos közvetítése a különböző eseményekről. Nagyon jó érzés töltött el, amikor láttam Állami vezetőinket a Szent Jobb körmeneten, ahogy a köznéppel együtt végigmentek az úton. Istenben bízik a Magyar nem a politikában ! Nem véletlenül kapcsolódik a hitvilág a NYILAS napjegyhez. Kényszerpálya:-ezen fogalmat nagyon szépen értelmezi a magyar nyelv, állítólag más nyelvre lefordítva értelmetlen kifejezés jön ki belőle. Tudjuk és ismerjük e fogalom jelentését:- "zsenialitásában tömlöcbe zárt,nyelvében izolált, visszaszorulásában is integráló, búvópatakként életképes... Panaszkodhatnák Én is, ugyanis, már kétszer felszólított az egyik weblapom felügyelő szerve angolul, ha továbbra is képviselem a Jobbikos Közösséget,egyszerűen törlik az oldalamat, tartalmától, látogatottságtól függetlenül. NYILAS személyiségű ember lévén erős és szilárd hitvilágban élő makacs ember vagyok. Vigyék ha kell, nem adom fel azt, amire 40 éve várok, vagyis végre kifejezhessem az identitásom a Hazával, Magyarsággal. Vigyék ha kell nekik, Én maradok ! Tartalmilag amúgy is "teljességgel megdolgozhatatlan" a weblap,,bár ingyenes Hupont.hu a neve. Eddig még él, úgymint a Föld, mely márt 122%-n kihasznált biokapacitásában, már csak 1,8 globális hektár. Az ökológiai lábnyom azt jelenti, hogy egy adott népesség mennyire terheli a földet, nálunk ez arány még 3,5 ami kétszeresen felülmúlja az átlagot. Van helyünk még a világban, és amúgy is, az élet vándorol egyik bolygóról a másikra, amint az márt nem bírja a túlnépesedést. A blog elkészítésében felhasználtam néhány elemet, Csóka Emese azonos című írásából,mely a 2006.-n megjelent KAGYLÓKÜRT autentikus szellemi műhely gondozásában íródott.
Kopogtatócédula leadó helyek

Itt megkeresheti,hogy az Ön lakhelyén hol tudja leadni a kopogtatócédulát.

Augusztus 20., az ünnep kialakulása
augusztus 20: tűzijáték 








A Szent Istvánra való emlékezésnek ugyan ezeréves hagyománya van, augusztus 20-a, mint nemzeti ünnep azonban mégis rövid múltra tekint vissza. Az államlapítás ünnepe a körmenetből nőtte ki magát a 20. században.


Körmenet kialakulása
A középkorban az egész Kárpát-medencében élt Szent István kultusza, amely a török hódoltság alatt eltűnt. A kultusz fontos eleme volt a búcsújárás és az Aranybullában (1222) is meghatározott „szent király ünnepe”, amelyet Székesfehérváron tartottak, bár kezdetben nem augusztus 20-án.
Szent István ereklye: Szent JobbA katolikus ünnep következő fejezete Mária Terézia korához kötődik, amikor uralkodói közbenjárással 1771-ben Raguzából (ma Dubrovnik, Horvátország) Bécsbe, majd Budára került a Szent Jobb ereklye. A királynő rendelete értelmében az időközben elpusztult Zsigmond-kápolnában őrzött ereklyét évente hat alkalommal lehetett közszemlére állítani, köztük augusztus 20-án. Rendelete egyben nemzeti ünnepnek minősítette Szent István napját.
Az intézkedés ellenére az ünnep nem vált rögtön az ország egységét kifejező szimbólummá, ennek alapjait csak az 1818-ben először megtartott körmenet fektette le. A körmenetnek egészen a második világháború végéig a budai vár adott otthont, nem pedig a pesti belváros, ahogyan napjainkban.
A szokás történetében az 1848-49-es szabadságharc után több mint tíz éves kényszerszünet következett be, mivel a Bach-korszak betiltotta. Az enyhülés vetett véget a tilalomnak 1860-ban. Ezután augusztus 20-a egyre népszerűbbé vált, a körmenetet országos érdeklődés kísérte. 

Augusztus 20. a Monarchiában
Szent István szobra a budai várbanA francia forradalom mintájára a 19. század végén igény merült fel magyar nemzeti ünnep megalkotására is. Hosszas parlamenti vita indult, amely március 15. és augusztus 20. körül forgott. Az utóbbit ellenzői az esemény katolikus jellege miatt alkalmatlannak tartották a soknemzetiségű és vegyes felekezetű ország egységének kifejezésére. Végül 1891-ben mégiscsak nyertesként került ki augusztus 20-a, amit munkaszüneti napnak, korabeli elnevezéssel nomra-napnak minősítették. A fent említett okok azonban megakadályozták, hogy általánosan elfogadott ünnep alakuljon ki, hiszen a körmenet elsősorban a katolikusok körében volt népszerű.
A vasúthálózat bővítésével párhuzamosan vidékről akár több százezren is a fővárosba érkeztek, a budai várt ellepték az ünnepi viseletbe öltözött emberek. Hasonló azonban nem mondható el a Bécsben székelő uralkodóról, aki nem vett részt a körmeneten, ez alól kivételt jelentett az 1917-es háborús év, amikor az utolsó magyar király, IV. Károly a menet élén vonult.
A körmenethez kapcsolódó új, érdekes jelenség is felütötte a fejét, mégpedig a budapesti vásárlás: a városba érkező tömeg a körmenet után az utcákat rótta, hogy különféle portékákat vásároljon. Az újságokban megjelentek a „Szent István-napi vásár” hirdetések, az üzletek pedig teli polcokkal várták a látogatókat. Ez a vásárlási láz egészen az 1940-es évek végéig kitartott, csak a Rákosi-rendszerben szűnt meg.
Ugyancsak a Monarchia végén bukkant fel újra egy elfelejtett szokás, az aratóünnep. Miniszteri kezdeményezésre elevenítették fel a néphagyományt, amely ekkor még nem kapcsolódott össze augusztus 20-val. Az új kenyér jelenléte csak fél évszázad múlva vált meghatározóvá. 

Augusztus 20. a Horthy-rendszerben
Az első világháborúban és az azt követő években a nagyszabású ünnepségek elmaradtak. Néhány évnek kellett eltelnie, hogy a kialakult új politikai rendszer megfogalmazza önmagát és ennek megfelelően alakítsa az államiságot szimbolizáló ünnepet. A Horthy-rendszerben fektették le augusztus 20-nak, mint nemzeti ünnepnek az alapjait. A korábbi szokások közül megőrizték a Szent Jobb körmenetet, a lóversenyt, amelynek tétje a Szent István-díj volt és az ünnepi mulatságot, amelyet rengeteg programmal bővítettek ki. Az új és a ma is létező szokások közé beemelték a tisztavatást, az ünnepélyes őrségváltást, a néphagyományok ápolását és a tűzijátékot. Csak a korszakra voltak jellemzőek és az idő próbáját nem állták ki a sokgyermekes anyák kitüntetése, a Gyöngyösbokréta műsora valamint az ünnep kiterjesztése egy teljes hétre.
Augusztus 20 a Horthy-rendszerbenA két világháború között a körmenet továbbra is a várban zajlott. A felekezeti hovatartozás jelentőségének eltörpülését jelzi, hogy Horthy Miklós kormányzó, ­– aki egyébként református volt, vallása pedig nem fogadja el a szentek létezését – maga is rendszeresen részt vett a Szent Jobb körmeneten.
Az ünnep újdonsült eleme a tisztavatás volt, amit aMonarchiában az uralkodó születésnapján tartottak. A Ludovika végzős növendékeit az akadémia udvarán avatták tisztté, gyakran Horthy kormányzó jelenlétében. Szintén az államiságot szimbolizálta a budapesti Szabadság téren 1928-ban felavatott ereklyés országzászló, amely a megemlékezések központi helyszínévé vált. Talapzatát a történelmi Magyarország jelentősebb pontjairól összegyűjtött földből építették. A következő években több száz településen avattak országzászlókat, ezek a történelmi Magyarország egységét hirdették. Szent István ünnepe tehát a revíziót, a határok módosítását, a korszak legfontosabb követelését jelenítette meg.

Mindemellett fontos szerep jutott a szórakozásnak: dalnokverseny, öröksütés, táncmulatság, légi bemutató, sétahangverseny, sportesemény, virágkozró, cirkusz, tárogatókoncert. Röviden és a teljesség igénye nélkül évről évre bőséges program várta a több százezres nézősereget. Két meghatározó eseményt érdemes kiemelni: a tűzijátékot és a Gyöngyösbokrétát. A 19. században már tartottak tűzijátékot Szent István napján, azonban a szokás 1927-től vált menetrendszerűvé. A Gellért-hegyről kilőtt rakéták fényeit a rakpartról és sétahajókról csodálták. A Gyöngyösbokréta a népművészet beemelését biztosította. Az 1931-ben létrehozott szervezet táncokat és más népszokásokat mutatott be autentikus módon, vagyis nem művészek, hanem parasztemberek előadásában.
Augusztus 20., mint nemzeti ünnep a Horthy-rendszerben vált a magyarság egyetemes ünnepévé. Nemcsak határon túl, hanem a kivándorolt magyarok is megemlékeztek az államalapító királyról. Az ünnep egyben turisztikai látványosságként is funkcionált, hiszen több ezer külföldi érkezett Magyarországra, hogy megcsodálja a látványos programokat. 

Augusztus 20. a Rákosi-diktatúrában
A második világháborút követő években új arculatot kellett találni az ünnepnek, mivel a Horthy-korszak kiemelten kezelte a jeles napot, s a koalíciós kormány élesen elhatárolódott politikai elődjétől. Olyan hangok is megszólaltak, hogy az ünnep hagyományait nem érdemes folytatni, ennek ellenére a felújított Szabadság hidat 1946-ban augusztus 20-án adták át, s ezzel mégiscsak elkezdték „használni” az ünnepet. Kezdetben a körmenet is folytatódott, igaz az ország vezetői már kevésbé képviseltették magukat, publicitása is kisebb volt, mint korábban.
Gyökeres váltás a diktatúra kiépülésével, 1948-ban következett be. Az ünnep ezen újabb fejezete csak részben jelentet törést, mert a régi elemek közül többet is felhasználtak, csak a külsőségeket alakították át. Megmaradt a tisztavatás, de a Ludovika Akadémia helyett a Honvéd Kossuth Akadémia növendékeit avatták fel. Megtartották a tűzijátékot is, ezen felül bábszínház, kultúrműsor, díszelőadás és hasonló mulatság szórakoztatta a népet. A körmenet viszont a kommunizmus berendezkedése után a Bach-korszakhoz hasonlóan ismét tiltólistára került, ezúttal negyven évre.

új kenyér - MagyarországAz ünnepnek természetesen új nevet adtak. Addig Szent István napnak hívták leggyakrabban augusztus 20-át. Először lekopott a szent kifejezés, majd 1948-ban megszületett az új kenyér ünnepe elnevezés, mint központilag előírt szóhasználat. A kifejezést azonban hamar felváltotta egy újabb elnevezés, az alkotmány ünnepe. 1949. augusztus 20-án lépett életbe ugyanis az alkotmány, az elkövetkező években pedig ez a kifejezés dominált.
Az ötvenes évek elején a programok megrövidültek, csak termelési versenyekről és lelkes sztahanovistákról adott hírt a korabeli sajtó. A tűzijáték is elmaradt, helyette a Gellért-hegyen csak tábortűz volt. Viszont a korszak vívmánya a kitüntetés-adományozás – művészeknek, népművelőknek –, amely ma is létezik. A kommunisták tehát szakítottak a múlttal, de az ünnep továbbra is a hatalom birtokosainak identitását szimbolizálta. 

Augusztus 20. a Kádár-rendszerben
Az ünnep új arculatot a munkás-paraszt szövetség megjelentével kapott. A Kádár-kormány 1956. november 4-én rádióban beolvasott közleményében Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormányként definiálta önmagát, ennek megfelelően minden évben munkás-paraszt találkozót tartottak.
Szintén lényeges elemként jelent meg az avatás: pályaudvart, iskolát, gyárat, üzemet, szállodát, lakótelepet, utat avattak, egy évfordulóra több meglepetés is jutott. Megtorpanás a nyolcvanas évek derekán rajzolódik ki, amikor a gazdasági helyzet csak kisebb költségvetésű újdonságok – játszótér, tornaterem – átadást engedte meg.
A szórakoztató műsorok repertoárja a hatvanas évek közepén bővültek látványosan, többek között újjáéledt a tűzijáték, egyre jelentősebb lett a vízi és légi parádé, Debrecenben pedig megszületett a virágkarnevál. Folytatódtak az olyan hagyományok is, mint a zászlófelvonás és a tisztavatás a Kossuth téren, a néphagyományok bemutatása és a szórakoztatás.
A Rákosi-diktatúrához képest váltás, hogy – szigorúan a szent jelző említése nélkül – István király személye is felbukkant. Augusztus 20-át az államalapítás, az alkotmány és az új kenyér ünnepének tekintették. A körment továbbra is tabu volt, egészen 1989-ig, amikor hosszú évtizedek után a Bazilikánál megrendezték az „elsőt”. 

Augusztus 20. a rendszerváltás után
magyar nemzet hivatalos ünnepe: címerA választások után összeült parlament szembekerült azzal a dilemmával, hogy három nemzeti ünnepünk van (március 15., augusztus 20. és október 23.), viszont csak egy lehet hivatalos állami ünnep. A történelem ismétli önmagát, mert a választás, akárcsak száz évvel ezelőtt ismét augusztus 20-ra esett. A különböző politikai erők persze más-más helyszínen ünnepelnek a rendszerváltás óta, azonban a fent említett három ünnep közül még mindig Szent István ünnepe a legkevésbé megosztó.
Az ünnep menetrendje nagymértékben hasonlít a Kádár-rendszer forgatókönyvéhez, persze a külsőségek megváltoztak. A hivatalos program a zászlófelvonással indul, majd a tisztek felavatásával folytatódik a Kossuth téren, akik már nem ökölbe szorított kézzel, hanem két ujjukat feltartva tesznek esküt. A felavatott tisztek elvonulnak az országzászlók, köztük az 1956-os forradalom lobogója előtt. Nem hiányozhat a hang- és fényeffektusokkal kiegészített tűzijáték, a vízi- és légi parádé valamint a nyolcvanas évek közepén megszületett mesterségek ünnepe a budai várban. A körmenet a Bazilikánál zajlik, a szertartásnak immáron kihagyhatatlan eleme a kenyérszentelés.

Jelentős ünnepségek az ezredfordulón voltak, 2000-ban avatták ortodox szentté István királyt, bővítették ki a körmenet útvonalát, valamint 2000. augusztus 20-án indult a millenniumi év és a következő esztendő ugyanazon napján ért véget.

Augusztus 20.-a alkalmából

 

2010. augusztus 18., szerda

Levelet kaptam, ígéretemhez hűen közreadom !




Levelet kaptam ma reggelre,eredetét nem ismerem,de a finom utalást a közreadásnak igen .Online levél. Közreadom , mert megígértem Összefogás Napjára szeretettel, hogy legyen a Kormányunknak min elgondolkodni az önfelett ünneplés mellé desszertnek. A levél tartalmát szóról-szóra bemásoltam.
Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága, 2010 napjaink....(....present day....)

A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága pár nap múlva, és kihozták őket mint NEVELŐSZÜLŐK.!!!.
Az állam megszabadult a gyerekektől, és fizet. nemis keveset, gyerekenként 80 000 FT.-t összesen 480 000 Ft.-t havonta. Az anya és apa nem válnak el,( meg sincsenek esküdve) de külön lakcímre vannak bejelentkezve, így mindkettő megkapja a szociális segélyt 39 100 Ft-t / fő. Lakásfenntartási támogatásként további 9 800 Ft.-t kap a család. Erre jön még a családi pótlék 12 600 Ft gyerekenként,ez további 75 600 Ft. Természetesen ingyen tankönyvek, ingyen étkeztetés. Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, havi 30 000 Ft. az Önkormányzattól. ha nem kapják meg (akkor itt hagyjuk a gyerekeket a jegyzőnél etesse őket maga) ezzel zsarolva a hatóságot. Így a család havonta 673 000 Forinthoz jut munka nélkül ADÓMENTESEN.
Ha dolgozni menne a jövedelme lecsökkenne 175 600 Ft-ra.
Ők beszélnek arról, hogy elnyomják őket a "büdös rasszista magyarok". volt pofájuk tüntetni 2009 szept.20.-n "Ne bántsd a Magyart, hisz az adójából élsz" azt hiszem ez, most nagyon aktuális.
Tessenek mondani van még egy ilyen marha ország mint mi ? Kizárt !
Szubjektív véleményem :- Előfordulhat mert a leleményesség és a munkakerülés jellemző a cigányságra. Az, azonban, hogy ekkora joghézag legyen a törvényben Magyarországon a Kormány felelőssége. Nagyon bízom benne a mellékelt kép hamarosan aktualitását veszti. Végezetül egy idézet Dr Oláh Andor tollából :-
"A biblioterápia nem jelent mást, mint tudatosítani és módszerré alakítani át saját tapasztalatunkat,élményeinket és mindazt, ami észrevétlenül valósult meg eddig"



HUMOR:Pillanatképek politikusokról







Az új kormány által hatályban tartott csökkentett támogatás, illetve a tavaszi gázáremelés és a távfűtés díjának emelése miatt a legrászorultabbak fűtési költsége is emelkedni fog ősztől - állítja közleményében a Policy Agenda.

Tavasszal a Bajnai-kormány azt a döntést hozta, hogy a támogatás június 30-ig igénybe vehető, de már csak a két legrászorultabb csoport számára. Vagyis a döntés értelmében az 57.000 és 71.250 forintos jövedelemmel rendelkezőknél csökken a támogatás mértéke, míg az 57.000 forint alatti jövedelműeknek változatlan maradt. Ezt a döntést megerősítette az Orbán-kormány.
A Policy Agenda elemzői megvizsgálták, hogy egy 47 négyzetméteres panellakás esetén a támogatás csökkentése milyen változtatást jelent. Amennyiben nem változik a távfűtés díja, akkor a két középső támogatotti körbe tartozóknak 28-30 százalékkal nő a havi számlájuk. A negyedik támogatotti körbe tartozóknál - itt az egy főre eső jövedelem 85.500 forint és 99.750 forint közé esik - pedig 12 százalékos növekedéssel kell számolni. Ezzel szemben azok, akiknél az egy főre eső jövedelem 57 ezer forint alatt volt, változatlan lesz a havi fűtési számlájuk. 

Amennyiben az ugyanekkora lakás Budapesten található, ahol ősztől megemeli a FŐTÁV a távhődíjat, február és egy őszi hónap között már jóval nagyobb eltérés van. Még a legszegényebbeknél is 23 százalékos emelkedés lesz, de a második támogatotti körben ez eléri a 46 százalékot is. A felső két kategóriába tartozóknál is érdemi - 40 illetve 25 százalékos - lesz az emelkedés. Ezzel szemben azoknál, akik nem kaptak eddig támogatást - jövedelmüktől függetlenül - 13 százalékkal emelkedik meg a fűtés költség. A gázzal fűtők körében - a tavaszi áremelés miatt - a legalacsonyabb jövedelműek között is 10 százalékos áremelkedéssel lehet számolni.
ZENE:Hunnia - Küzdjél a nemzetért



2010. augusztus 17., kedd

 Budapesti kampánnyitó


A Jobbik és Staudt Gábor főpolgármester-jelölt a budapesti Margitszigetre várja szimpatizánsait -Szent István ünnepén- egy családi nap eltöltésére egész napos gyerekprogramokkal, beszélgetésekkel, este pedig Romantikus Erőszak koncerttel.
A margitszigeti Nagyréten az érdeklődők közvetlenül beszélgethetnek Staudt Gáborral, a Jobbik főpolgármester-jelöltjével, az országgyűlési frakció hölgy tagjaival, a gyerekek ugráló-várban játszhatnak, akadályversenyen vehetnek részt, só-liszt gyurmázhatnak, gyöngyöt fűzhetnek és még számtalan kreatív program vár rájuk. A programokon való részvétel ingyenes lesz.

Program:
10.45: Görömbő Kompánia - élőzenekaros meseműsora: -A király első kenyere
12.00: Jobbik frakció: Nők a Házban – Dúró Dóra, Hegedűs Lorántné, Bertha Szilvia országgyűlési képviselők kerekasztal beszélgetése
13.00: Monyó Project zenekar koncertje
15.00: Vona Gábor, a Jobbik elnöke
15:30: Sajtóklub – Pál Gábor, Losonczy Pál, Lánczi Richárd, Balczó Mátyás kerekasztal beszélgetése
17.30: Staudt Gábor főpolgármester-jelölt bemutatja a Jobbik budapesti polgármester-jelöltjeit
18.00: Tombola
18.30: Romantikus Erőszak zenekar koncertje

Megközelítés:
A Margitsziget Árpád-hídhoz közeli részén található a Nagyrét (az Árpád híd metróállomástól induló 26-os busszal a Szállodák megálló, de a hídról egy kellemes sétával is eljuthatunk a helyszínre), parkolás a sziget Árpád-híd felőli végén lehetséges.

Elvágyódás-Honvágy-Perspektíva







Sokat sejtetően értelmezhetjük a címet. Gondolhatjuk azt, ez a jövő. Valóban úgy néz ki a jelen alapállásból kiindulva a világ ez irányba tendál. A munkahelyek megtartása, de a megszerzése is pár évig ilyen életesémenyeket vonz be az életünkbe. Nem zárható ki a Klimaváltozás miatti szélsőséges időjárás okozta Népvándorlás,de a járványok elől való menekülés lehetősége sem. A képen látható Horoszkóp olyan személyé aki már erre született, mondhatni a XXI.század embere. A IV. házas URÁNUSZ az otthontalanságot jelzi,mert az ilyen mindenhol otthon van,mivel az otthona az titok. és az alkalmazkodás háza. NAPJA a 12 Házban jelzi és főleg a SKORPIÓ (elkötelezettség) miatt "temetett" egója van és mindig másra szorul, amikor önmagát szeretné megvalósítani. Egységre törekszik a családdal otthonnal,de az áldozatiság meg állandóan úton tartja,annak ellenére,hogy a gyökereihez nagyon ragaszkodik. (RÁK 8.ház az eszköz amit erre a célra felhasznál az utazás és a szellemi energia IKREK) Társadalomban elfoglalt helyzete (SZATURNUSZ 11.ház csúcsa) arra enged következtetni, mindenhol elismert ember, a tapasztaltságából fakadóan, mindenütt és minden élethelyzetben feltalálja magát, mert komolyan veszi az életet. Ez lenne a jövő ? Teozófia elmélete szerint a jövő idővel átlátszik azok számára, akik állandóan azt kutatják,hiszen számukra olyanná válik mint az átlátszó papír a Nap felé fordítva,láthatóvá lesz az ábra. Megjelennek a hamis próféták, akik inkább uzsorások mint önzetlen segítők. 2014 minden valószínűség szerint egy világjárványt hoz,mely Természeti katasztrófák, de lehet, hogy háborúk miatti temetetlen holtak miatt keletkezik. Nem kizárt a mesterséges járványok keltése sem (lásd H1 N1) csupán azért mert az ivóvíz egyre nagyobb kincs lesz. Magyarország édesvízben gazdag, minden hatalom pályázni fog a megszerzésére. Nem lehetünk hát ma sem túlzott bizalommal egyetlen Nagyhatalom irányában sem mert, a bajban magunkra maradunk (1956) Összefogással, Nemzeti Egységünk megteremtésével juthatunk előnyökhöz másokkal szemben. A Kormány meghirdette az Összefogás Napját 2010 augusztus 20.-ra éljünk a lehetőséggel. HAJRÁ MAGYARORSZÁG !

2010. augusztus 15., vasárnap

Probáljunk segiteni a magyar testvéreinken !

Budaházy György és a politikai foglyok szabadon... - Morvai Krisztina

http://www.morvaikrisztina.hu/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=66&limitstart=900