ÚJ SZAVAZÁS!

2010. augusztus 28., szombat

Üzletté vált életünk, vagy téves Önelfogadás ?



Reklámok özönét zúdítja ránk a Fogyasztói Társadalom ! Napról napra győzködnek bennünk ,hogy nem vagyunk tökéletesek, hol hasmenésünk van,hol meg egyszerűen hibásnak születtünk. Megvetetnék azt is, ami éppen odavezetne amit ők oly lelkesen megpróbálnak tökéletesre csiszolni rajtunk. Számomra mégis az a legbosszantóbb, manipulálni akarják az ÖNELFOGADÁSUNKAT. Már már eljutottunk oda, hogy az átlagnép is teljesen elszegényedett a luxus dolgok megvásárlásához, így hát más módszerhez folyamodott az üzletpolitika. Némely reklám egyszerűen az orrunk alá dörgöli, hogy igénytelenek és tisztátlanok vagyunk. 1950.-n születtem itt a Rábaközben. Akkor még lehetett inni a Rába vízéből amikor Édesanyám 1956.-n levitt először a Rábára fürödni. Emlékezek rá tökéletesen, boldogan futkostunk a húgommal a szigeten,melynek homokja olyan tiszta volt, hogy vakítóan csillogott a benne lévő kvarc kristályoktól. Édesanyám mosott közben mert a Rába vízében olyan tiszta lett a ruha a házilag kifőzött szappantól,hogy még mesélt is a tisztaságról. Bemehettünk a sziget ama részébe, ahol a bokáig érő vízben úszkáltak a kishalak. Vidáman kergettük őket önfelett boldogságunk közepette. Senki nem mondta, hogy hibásnak születtem, senki nem próbálta eladni azt,ami kifejezetten rosszalló érzést vált ki belőlem. Nem akarták ránk erőltetni a Valentin napot,mert a Magyarságnak semmi de semmi köze nincs ezen névnaphoz, csak az üzletpolitika próbálja belénk dumálni,hogy hülye elmaradott emberek vagyunk, mert az USA egyik legnagyobb ünnepe. Nem volt Hálaadás, de volt terményáldás ( a mi egyház közösségünkben most is van ) nem voltak szintetikus mosóporok mert ilyen ruhák sem voltak,a krumpliból kiáztatott keményítőtől meg olyan volt az ing nyaka,szinte vágott az éle. Tudom elmúlt,szép volt, én is a haladás híve vagyok. Pusztán azt hiányolom, senki de senki nem emeli fel szavát, hogy a VÍZÖNTŐ kor melyben élünk a Természetről, Környezetvédelemről,Természetgyógyászatról szól. Semmi köze a szintetikus világnak a természethez, annál inkább az előbbieknek. ÉLJÜNK TERMÉSZETES MÓDON, HOGY ELKERÜLHESSÜK AZ ÖNELFOGADÁS MEGBECSTELENÍTÉSÉT.

2010. augusztus 25., szerda

Orbán Viktornak felelnie kell
Budapest, 2010. augusztus 25., szerda (OS) - Az MSZP megdöbbenéssel értesült arról, hogy a szélsőséges Jobbik ismét a cigány kisebbség elleni gyűlöletkeltésben találta meg a politika haszonszerzés eszközét.


A Magyar Szocialista Párt a lehető leghatározottabban elítél minden, a magyarországi kisebbségek, köztük a cigányság ellen irányuló rasszista, kirekesztő, szélsőséges megnyilvánulást, egyúttal minden parlamenten belüli és azon kívüli erőt a Jobbiktól való egyértelmű elhatárolódásra szólít fel.65 évvel az utolsó nemzetiszocialista koncentrációs táborok felszámolása után



Magyarországon a törvényhozói hatalom birtokába jutott egy párt, amely szellemiségét és immár konkrét elképzeléseit tekintve is a 40-es évek borzalmaiért felelős szélsőjobboldali politika továbbvivője.A szocialisták álláspontja szerint a visszaeső bűnelkövetőknek egy jogállamban nemzeti, etnikai, vallási hovatartozástól függetlenül a börtönben van a helyük. Az MSZP minden, magát demokratikusnak tartó politikai erőt felszólít arra, hogy kövesse a gyűlöletkeltőkkel szembeni világos és egyértelmű elhatárolódásban. A Magyar Köztársaság kormányának tagjaitól és különösen Orbán Viktor kormányfőtől pedig elvárja, hogy személyesen is kiálljon a több mint félmilliós magyar cigány kisebbség emberi méltósága mellett.

Nyakó István szóvivő

Azt mondjuk itt a Rábaközben ilyenkor:- mindig a szorult helyzetben lévő kutya vicsorog, a szabad csak incselkedik az emberrel.

Isten áldja meg Magyarországot ! ne a Szocialisták.



TGM: Az emberek elborzadnának, ha tudnák, mire készül a Fidesz

2010. augusztus 24., kedd

Manipulált Determináció,kauzális összefüggés nélkül








Címet adni valaminek nem annyira felelősség, mint tehetség,vagy leleményesség kérdése. Szándékosan tettem komplikálttá, hogy érzékeltessem,mennyire tesszük mi magunk bonyolulttá saját életünket, hétköz és ünnep napjainkat. Jézus Krisztus a maga korában a bűnt tartotta eredendő oknak a hibás életfilozófiáért, nem az embert aki e cselekedetet véghez vitte, mai olvasatban így értelmezem:-Ha megszünteted a bűnt,nem találsz bűnöst. Talán nézzük a látható Horoszkópot, mely által megpróbálom érzékeltetni,hogy mennyire befolyásolható valaki,és mennyire képes másokat befolyásolni céljai eléréséhez. 12.házas Nappal csak mások által lehet előbbre jutni,mások befolyásolásával,vagy hazugság által, mert a valódi okot titokban tartja a tudatalattija miatt,mely éppen a konvenciót,korlátokat erőlteti önmagára,és közben ezt a MERKÚR miatt még logikusnak is tartja. Törvényt alkotott a Magyar,de nem Önmagáért,hanem Önmaga ellen, mert miközben a romákra olyan életvitelt próbál ráerőltetni,mely köszönő viszonyban sincs a kultúrájukkal és a gyökereikkel, aközben megnyitotta a jovialitás (valamiért, valamit) negatív kapuit a zsidóságnak felkínálva koncként a Magyar Pénzpiacot és lelkesedést a jobblétért való lüzdelme közepette. Horoszkópban a HOLD a Via Combusta (égő út) egzakt pontján áll, itt az anyaságot, Társadalom Politikailag,meg a NÉP, HAZA analógiát képviselve. Életkorban ez a 35-36 éves kor megelőzve az Éretté Válás (43) kort. Ez a karmikus pont nagyon is kell az ember életébe, hogy megtanulja felelősséggel megélni a Sorsfeladat Tabu oldalát. Ez a Manipulált Determináció,hogy a címsort is értelmezzem. VÍZÖNTŐKOR és a NYILAS Napjegy nagyon is megegyező értelmet adna az életünknek, ha használnánk a SZATURNUSZ Megváltó analógiáját is. Jelenleg nem érzékelem ezt a fogalmat,mert inkább káoszt látok mint Szociális Érzékenységet, Környezet védelmet,Természet gyógyászatot és a szegénység leküzdését meg sem merem említeni. A Közgyógy arra hivatott a megteremtésekor, hogy a szegényeket segítse a gyógyulásban, most arra, hogy a felfelé kapaszkodók kezére léphessenek azok akik fent vannak a Magyar jóvoltából. Eredendő bűnnek a Pénzmániát tartom és nem hibáztatom sem a zsidókat sem a romákat leleményességük miatt, csupán etikátlan mentalitásként emlegetem viselkedésüket. Számoljunk csak, mikor is lesz az Újkori Magyar Demokrácia 35-36 éves ? A választ itt keresem a kauzális összefüggés nélkül címsor részben !

2010. augusztus 23., hétfő

Grofo, és a Váradi roma cafe.Csabika ballagása

Nagyon durva.


http://www.youtube.com/watch?v=zabxZzGJnVc