ÚJ SZAVAZÁS!

2010. október 31., vasárnap

Soha nem látott képek Kolontár lezárt részéről

Az újabb katasztrófa helyszíne Kolontár,és Devecser. Bár most nem a természet a bűnös, hanem egy pénzéhes egoista ember Deák József a MAL Zrt. műszaki igazgatója, aki saját érdekeit előre helyezve tett tönkre családokat a gyilkos iszappal.
A mai napon elmentünk a helyszínre adományokat vittünk. Élelmiszert, játékot, ruhát, háztartási eszközöket. A Kolontárra érkezve gépfegyveres rendőrök állták utunkat. (Elgondolkodtató hogy mért van szükség gépfegyveres rendőrségre.)
Mikor elmondtuk mért jöttünk tovább engedtek. Beszélgettünk a helyiekkel a segélyt osztó emberekkel, a lényeg mindenhol ugyanaz volt. Mindenből van elég hiszen rengeteg adomány jutott el a rászorultakhoz,de pénzt nem kaptak. Azaz 100 ezer Ft gyors segély az amit biztosítottak a károsultak számára. Mennyi pénz gyűlt össze a lakosság jóvoltából? 100-200 millió? Nos ezt az összeget a tragédia elszenvedői még nem látták. Lehet hogy ez a katasztrófa valakinek megint jól hozott a konyhára. Nem is szaporítom a szót hiszen a részleteket mindenki ismeri a médiából.
Most jöjjenek a Soha nem látott képek Kolontár lezárt területéről.. A Médiában nem jelentek meg, hiszen a gépfegyveres őrzőkön átjutni majdnem lehetetlen.

ui: Szeretném köszönetet mondani barátaimnak:
Kéményesnek,Nokának ,Andinak Szafinak, az adományokért,A Hemexnek azért hogy autót biztosított számunkra,Bujdgabinak,Robinak és feleségének hogy idejüket nem sajnálva jöttek velem első szóra,
Gábornak aki elmesélte a károsultak igaz történetét és férjemnek a végtelen türelemért. Amíg vannak ilyen emberek kicsi országunkba addig a bajbajutottaknak mindig lesz segítség.
Azok az emberek akik csak hitegettek a segítséggel,de semmit nem tettek érte,biztos vagyok benne hogy valahol valamikor megkapják a megérdemelt jutalmunkat.


Molnár Judit
2010-10-31