ÚJ SZAVAZÁS!

2010. augusztus 18., szerda

Levelet kaptam, ígéretemhez hűen közreadom !




Levelet kaptam ma reggelre,eredetét nem ismerem,de a finom utalást a közreadásnak igen .Online levél. Közreadom , mert megígértem Összefogás Napjára szeretettel, hogy legyen a Kormányunknak min elgondolkodni az önfelett ünneplés mellé desszertnek. A levél tartalmát szóról-szóra bemásoltam.
Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága, 2010 napjaink....(....present day....)

A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága pár nap múlva, és kihozták őket mint NEVELŐSZÜLŐK.!!!.
Az állam megszabadult a gyerekektől, és fizet. nemis keveset, gyerekenként 80 000 FT.-t összesen 480 000 Ft.-t havonta. Az anya és apa nem válnak el,( meg sincsenek esküdve) de külön lakcímre vannak bejelentkezve, így mindkettő megkapja a szociális segélyt 39 100 Ft-t / fő. Lakásfenntartási támogatásként további 9 800 Ft.-t kap a család. Erre jön még a családi pótlék 12 600 Ft gyerekenként,ez további 75 600 Ft. Természetesen ingyen tankönyvek, ingyen étkeztetés. Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, havi 30 000 Ft. az Önkormányzattól. ha nem kapják meg (akkor itt hagyjuk a gyerekeket a jegyzőnél etesse őket maga) ezzel zsarolva a hatóságot. Így a család havonta 673 000 Forinthoz jut munka nélkül ADÓMENTESEN.
Ha dolgozni menne a jövedelme lecsökkenne 175 600 Ft-ra.
Ők beszélnek arról, hogy elnyomják őket a "büdös rasszista magyarok". volt pofájuk tüntetni 2009 szept.20.-n "Ne bántsd a Magyart, hisz az adójából élsz" azt hiszem ez, most nagyon aktuális.
Tessenek mondani van még egy ilyen marha ország mint mi ? Kizárt !
Szubjektív véleményem :- Előfordulhat mert a leleményesség és a munkakerülés jellemző a cigányságra. Az, azonban, hogy ekkora joghézag legyen a törvényben Magyarországon a Kormány felelőssége. Nagyon bízom benne a mellékelt kép hamarosan aktualitását veszti. Végezetül egy idézet Dr Oláh Andor tollából :-
"A biblioterápia nem jelent mást, mint tudatosítani és módszerré alakítani át saját tapasztalatunkat,élményeinket és mindazt, ami észrevétlenül valósult meg eddig"

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én nem vagyok faj gyűlölő.Mert romák közt is vannak rendesek, tiszták, dolgosak. Egy szóval, az a réteg, aki meg felelnek a társadalom, el várásainak. csak az a baj kevés van köztük. A másik réteg, kukázásból, segélyekből, családi pótlékból. Fel háborító, a romákat, jobban segíti, mind a saját fajtáját! Rafináltak, a romák, ki játsszák a törvényeket!