ÚJ SZAVAZÁS!

2010. július 21., szerda

Felhívás-Megdöbbentő




Kedves szerkesztők !

Kérem a segítségeteket, mert nem tudjuk a harcunkat folytatni ,ha nem kapunk és nem adunk információkat!

Köszönettel Agárdy János



Tisztelt Otthonvédők! Tisztelettel tudatom, hogy a http://www.feherkemeny.hu/ honlapot a szolgáltató 2010. július 20 napon, esti órákban ismeretlen okok miatt MEGSZÜNTETTE.

A Honlap a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének Tulajdona! Ennek ellenére a IT-Nav Hungary Kft. 3300, Eger, Hatvani kapu tér 8. Telefon: (06-36) 317-998, (06-20) 5800-489 szándékos károkozással megszüntette a honlapot.Juhász Péter cégvezető Nem veszik fel a telefont, nem reagálnak a megkeresésre, nem értjük mi a gondjuk a banki károsultakkal, a korrupció felszámolásával, és azzal a több millió emberrel, aki az információt a honlapunkon keresztül szerezte be. Teljesen el akarják lehetetleníteni a szövetséget, mert szúrja a szemét a korrupt ügyvédeknek, bírósági titkároknak, bírósági végrehajtóknak és azoknak a bankoknak, akik az adós ingatlanát bűncselekményt elkövetve kívánják megszerezni. Tud valaki segíteni, jogi és tárhely szinten? Köszönettel:Dabasi Tamás (már csak a feherkemenyseprok@gmail.com; dabasit@airplanet.hu email címen és a 06-20-399-5821 telefonszámon vagyunk megtalálhatóak, míg nem rendeződik a probléma)

-- Molnár Judit

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Adjon az Isten!

Ingyenes tárhely szolgáltatók:
www.atw.hu
http://freeweb.hu/
http://alfawebhost.co.cc/
http://www.x3.hu/index.x3
http://tar.hu/
http://free.dynamicweb.hu/
http://www.ingyen-tarhely.eu/
http://szerverland.com/

jupika2009 írta...

közre adom weblapjaimon !

juhász Péter írta...

Tisztelt Látogatók, Tisztelt Juppika2009!

Dabasi úr Internetes közzétételeire reagálva készséggel állunk minden érdeklődő rendelkezésére. Ha hiteles információkat szeretne, esetleg tájékozódjon a másik féltől is. Partnereink iránt érzett üzleti és emberi lojalitásból adódóan egyenlőre nem teszünk közzé hivatalos állásfoglalást, de minden személyes megkeresésre reagálunk, minden emailre válaszolunk. Kérem a mobil telefonszámon keressenek: +36 20-5800-489. Ha van hívószám kijelzésük és nem tudom felvenni a telefont vissza fogom Önöket hívni. Tisztelettel: Juhász Péter

Molnár Judit írta...

A cikkre reagálva ezt a levelet kaptam a minap.
Ha valaki igényli felteszem a csatolásokat is.-----
Molnár Judit

Sajnálattal tapasztaltam, hogy minden türelmünk és jóindulatunk ellenére a cégünkről Dabasi úr az alábbi hivatkozáson megjelenő közleményt adott ki.

Minden szóbeli és írásos érdeklődőt tájékoztattam, hogy a szóban forgó honlap számlatartozás miatt került le a helyéről. Eredménytelen volt a 10 hónap alatt kiküldött tértivevényes felszólító levél, a rengeteg telefonos felszólítás. A honlap készítés díja a mai napig nincs maradéktalanul kiegyenlítve. A felszólító levélben Dabasi urat tájékoztattuk arról, hogy a számlák ki nem egyenlítése milyen korlátozásokat vonhat maga után, ennek ellenére az áprilisi felszólító levél lejáratától jóindulatunk jeléül, további 3 hónap türelmi időt adtunk a szolgáltatás szüneteltetéséig. Július15-én Dabasi urat emailben újra megkértem a tartozás kiegyenlítésére. Mire azt a választ kaptam, hogy mit foglalkozok ilyen piti összegekkel. Jeleztem felé, hogy ez lehet hogy neki piti összeg, de számunkra a megélhetést jelenti.

Számos humánus közbenjárás eredményeként és a jóhiszeműségtől vezérelten a honlapot az elmúlt két és fél napban visszahelyeztük.

Sajnos a naponta rólunk kiadott és máig visszavonatlan közleményeket a továbbiakban nem tudjuk segítő szándékkal tolerálni, ezért a továbbra is fennálló kintlévőségre hivatkozva a honlap mától újra lekerült.


Dabasi úrnak a honlapot a kiegyenlítetlen számlái ellenére (tehát a honlap még csak nem is a tulajdona) még a szerdai napon jóindulattal kiadtuk, próbáljon szerencsét másik tárhely szolgáltatónál.


Dabasi úr számára a szerdai napon a továbbiakra tisztelettel jó mentális és fizikai egészséget kívántunk.

Munkánkkal segítettük Dabasi úr tevékenységét minden lehetőségen túl is, de minden partnerünktől elvárjuk, hogy a munkánk és a tevékenységünk iránt érzett lojalitásból a számláikat kiegyenlítsék.

Összességében sajnálatomat fejezem ki az iránt, hogy a rengeteg szakmai segítség ellenére, Dabasi úr a tevékenységében nem tudta megkülönböztetni, ki van ellene és kivel kell objektív üzleti magatartást fenntartania.


Üdvözlettel:

Juhász Péter
IT-Nav Hungary Kft.