ÚJ SZAVAZÁS!

2010. december 23., csütörtök

Viszlat, szolasszabadsag?! Megprobaljak betiltani a Kuruc.infot!


Mar megint celkeresztben vagyunk. Kiderult, hogy a mediatorveny fo celja nem mas, minthogy minket elhallgattassanak. Pedig ha felszamolnak a ciganybunozest, kozpenzlopasokat, ha egy elhetobb Magyarorszagot teremtenenek, ha nem hazudoznanak a mediaban, akkor a Kuruc.info eljelentektelenedne. Ehelyett a szankat akarjak befogni… Ennyit a szolas szabadsagarol.
„A hatóság működésének egyik legfontosabb mérföldköve lesz, hogy mit tud kezdeni a Kuruc.infóval. A feladat nem lesz könnyű, meglehetősen sok lehetősége van egy weboldalnak a bujkálásra, emellett elég könnyű mártírt csinálni egy oldalból. Az látszik, hogy a Kuruc.infót agyafúrt emberek szerkesztik, komoly technikai felkészültséggel.”
A rolunk szolo cikk folytatasat itt olvashatjatok: http://kuruc.info/r/6/71357/

Nem fog konnyen menni, tehat ezt ok is tudjak, es csak nekunk csinalnanak reklamot egy betiltasi kiserlettel, amibol profitalhatunk is, ha a figyelem kozeppontjaba kerulunk.

Annyit elarulhatok, hogy masfel honapja sikerult proggerunknek talalkoznia az amcsi szerverhotelunk egyik magasabb beosztasu alkalmazottjaval, aki tamogatasarol biztositott. Szerverunket nem fogjak lekapcsolni, sot, atvettek egyutt nehany technikai lehetoseget, mit lehet csinalni, ha Szalaiek beprobalkoznak. Az elmult hetekben ezert volt parszor leallas, fejlesztunk es kiserletezgetunk.
Jobban tennek Szalaiek, ha inkabb az orszag gondjaival foglalkoznanak. Vagy ma Magyarorszagon az a legnagyobb problema, hogy egyesek beutik a www.kuruc.info –t a bongeszobe? Mit szoltok ahhoz, hogy megszabnatok, mirol es mit olvashattok?
Egy valamiben mindenki segithet a harcban. Azt egyelore nem szabhatjak meg, milyen cikket kuldtok el emailben, mit osztotok meg vagy mit tetszikeltek facebookon es a Kurucon – egyelore a kozossegi oldalakat meg nem cenzurazzak. Igy Ti is segithetitek, hogy minel szelesebb korhoz juthassanak el a nalunk megjelent hirek es gondolatok.

1 megjegyzés:

jupika2009 írta...

Fidesz sorra megszegi választási igéreteit,ideje lenne ellenlépéseket tenni az ellenzéknek,de ehhez meg összefogásra lenne szükség.