ÚJ SZAVAZÁS!

2010. szeptember 6., hétfő

Kálmán Olga rettentően élvezte

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=734794

Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője tévéfüggőnek tartja magát, leginkább a hírműsorok rabja. Az internetes híroldalak mellett sem mond le a napi, heti nyomtatott sajtóról. Sokszor visszanézi az adásokat, mert kíváncsi arra, mit árul el saját és vendége testbeszéde.


"Érdemes kipróbálnia mindenkinek, hogy leveszi a hangot a tévékészüléken és csak politikus vendégem testtartását, mimikáját figyeli. Szinte minden kiderül a hang nélkül végignézett interjúkból. Ki érzi magát nyerő pozícióban, ki hátrált meg, ki az, aki megint erőre kapott. Érdekel beszélgetéseink dinamikája is, nem csak az elhangzott válaszok. Színésznőnek készültem, de a televízióban nem játszok szerepet. Azt gondolom, hogy a hiteles műsorvezetőnek minden kérdésében vagy mondatában tükröződnie kell saját személyiségének. A hírháttér műsorok ugyan objektivitást követelnek, de vigyázni kell, nehogy csupán kérdésfeltevővé süllyedjen a műsorvezető szerepe" - vélekedik Kálmán Olga, akinek Mogács Dániel-interjúja, amelyben a Magyar Kétfarkú Kutya Párt polgármesterjelöltje bohóckodott, egyre népszerűbb az interneten.

"Egyetlen beszélgetésemmel sem vagyok száz százalékig elégedett, utólag sokszor jutnak eszembe jobbnál jobb kérdések. A Mogács-adás után poénok sokasága jött a számba; talán, ha előre tudom, milyen stílusú interjúra számíthatok, még jobb lett volna. De nem volt előre megbeszélve semmi, én pedig hoztam a komoly kérdéseim. Az első öt másodpercben aztán leesett, hogy Mogács a szigorú, nagyképű politikust fogja játszani. Nem is tudom, miért nem jutott előbb eszembe, ha ez így lesz, neki volt igaza, naná, hogy így kellett viselkednie! Jó iskola volt számomra, és nagyon élveztem a játékot."

Nincsenek megjegyzések: